Pretraga

Kako započeti nogometnu karijeru dok smo još u školi? Ovo je prvi korak!

A- A+

Ako trenirate ili ste nekada trenirali nogomet i razmišljate o ponovnom uključivanju, zanimat će vas ova prilika. Ove je godine s radom počeo novi zagrebački nogometni klub kojem je cilj što više nastupa mladih i talentiranih igrača, a objavili su poziv za upis novih članova!

nk kralj tomislav

Nogometni klub Kralj Tomislav već je krenuo u službena natjecanja, a sada upisuju nove članove | Foto: NK Kralj Tomislav

Ove godine osnovani Nogometni klub Kralj Tomislav već je krenuo u službena natjecanja Zagrebačkog nogometnog saveza, a imaju još mjesta za talentirane i vrijedne sadašnje i buduće nogometaše. Pozvali su sve zainteresirane rekreativce, kao i one koji imaju velike ambicije o profesionalnoj nogometnoj karijeri, da im se pridruže u osvajanju Zagrebačke nogometne lige.

– Pridruži nam se u pisanju povijesti najmlađeg zagrebačkog nogometnog kluba! Pozivamo sve nogometaše rođene 2002., 2003., 2004., 2005. i 2006. godine na treninge u naš klub. Uspješno smo odradili prvu prvenstvenu polu-sezonu i sada trebamo tebe da nam pomogneš napraviti korak više, rekli su iz NK Kralj Tomislav.

nk kralj tomislav

Djelić atmosfere s utakmice | Foto: NK Kralj Tomislav

Tko će vam biti treneri?

NK Tomislav trenutno se nalazi u 2. zagrebačkoj NL, stoji u opisu njihovog Instagram profila. Treninzi se održavaju na terenima SC Utrina i na Savici u Zagrebu.

– Naše kadetske i juniorske kategorije vode treneri Albert Rebac i Branimir Repić. Albert i Brane će svojom metodikom rada i stručnošću izvući najbolje od svih polaznika naše nogometne škole. Cilj nam je što više nastupa mladih i talentiranih igrača za našu seniorsku momčad u kojoj su već debitirali srednjoškolci Rafael Dedić, Bartol Vajdić, Jure Kamberović, Martin Polonšćak i Tomislav Mikulić, pojasnili su iz kluba.

Želite li pristupiti klubu, ispunite obrazac na njihovoj web stranici ili pošaljite ime, prezime, datum rođenja i poziciju koji igrate na mail adresu [email protected]. Više o klubu, njihovim treninzima i utakmicama koje igraju doznajte na njihovom Instagramu.

Sudjelujte u uzbudljivoj avanturi stvaranja povijesti najmlađeg nogometnog kluba u Zagrebu! Pogledajte i galeriju njihovih dosadašnjih utakmica koje donose djelić atmosfere kluba. Nju ćete iskusiti pridružite li se njihovim treninzima!

Copy link
Powered by Social Snap