Pretraga

Kakva gesta: U znak podrške prijatelju koji se bori s tumorom, učenici zagrebačke škole ošišali se na ćelavo

A- A+

U moru ružnih vijesti kojima su preplavljene društvene mreže, svako toliko se nađe i neka pozitivna priča. Danas donosimo priču toliko lijepu, da će uspjeti zasjeniti sve one loše koje ste već vidjeli danas, kao i one koje ćete tek vidjeti. U znak podrške učeniku koji se bori s tumorom, 60 učenika zagrebačke škole ošišalo se na ćelavo.

OŠ Lotrščak, foto: Facebook

U teškim trenutcima, najljepša stvar koju možete napraviti jest samo biti podrška. Upravo to su napravili i učenici zagrebačke škole za dječake, Osnovne škole Lotrščak.

Jedan od učenika se, nažalost, bori sa zloćudnim tumorom te se zbog toga morao ošišati na ćelavo, a u znak podrške, na isto su se odlučili i njegovi kolege i prijatelji, točnije njih 60. U školi je organizirana akcija u kojoj je sudjelovalo čak šest frizera, koji su malenima pomogli napraviti veliku stvar.

– Za našeg dragog prijatelja, uz tebe smo, mislimo na tebe i molimo za tebe. Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo šest – jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati, poručili su u objavi na Facebook stranici škole.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap