Pretraga

Kampanja poznatog stand up komičara: ZAPALI JOINT, A NE PETARDU!

A- A+

Vrijeme blagdana je ujedno i vrijeme pretjerivanja. Svi si vole dati oduška, atmosfera je opuštena i obiteljska, pa se svi osjećamo slobodnije. Mnogi pretjeraju u iću i piću, izlascima, poklonima, trošenju novca, a mnogi pretjeruju i u bacanju petardi, zbog čega postaju omraženi likovi u svojim kvartovima i navuku na sebe bijes bakica, majki, djece i kućnih ljubimaca istovremeno.

Screenshot Facebook stranica Goran Vugrinec Goc

Na sve one koji tijekom godine žive mirnim i povučenim životom, a u blagdansko vrijeme polude i pretvore se u manijake koji bacaju petarde i unose nemir u spokojne kvartove, osvrnuo se poznati stand up komičar Goran Vugrinec Goc i pokrenuo kampanju na Facebooku ‘ZAPALI JOINT, A NE PETARDU!‘ u kojoj navodi kakve posljedice ima joint, a kakve petarda.

Izdvojeni članak

Video: “Rolanje” jointa kao videoigra?

Poznati je stand up komičar u svojoj kampanji na Facebooku prikazao kakve posljedice ima bacanje petardi, a kakve joint, i to na tijelo, susjede i kućne ljubimce. Kako izgleda Goranova verzija Petarde vs joint, prenosimo u nastavku:

Susjedi

Bacanje petardi, smatra Goran, dovodi te u nemilost kod susjeda, koji te mrze i žele zvati policiju, dok joint vodi do dobrosusjedskih posjeta i druženja.

Ljubimci

Druga skupina ugrožena bacanjem petardi su, navodi Goran, kućni ljubimci. Nevina lišca četveronožnih prijatelja preuzima strah, pa im može stati srce, a petarde ih mogu i ozlijediti. Joint s druge strane, ljubimcima odgovara, smatra Goran, jer uz joint i ljubimci guštaju, a odgovaraju im i šetnje uz joint.

Tijelo

Ni sami nismo izuzeti od mogućnosti stradavanja ako se upustimo u bacanje petardi. Riskiramo, navodi Goran, ostanak bez prstiju, oka ili pola lica, a moguća su i oštećenja bubnjića. S druge pak strane, crvene oči, glad za slatkim, pamćenje zlatne ribice, kreativnost i sklonost filozofiranju su posljedice koje dolaze uz joint.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Moj kvart je inače miran kvart. Nema puno buke i zbivanja,… No, ovih zadnjih par dana, toliko eksplozija od petardi…

Posted by Goran Vugrinec Goc on 28. prosinca 2015

Copy link
Powered by Social Snap