Pretraga

Kaos na autocesti: U prometnoj nesreći sudjelovao autobus pun maturanata, ozlijeđeno 30 ljudi

A- A+

Čak 30 osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila ove subote na autocesti Priština-Peć kod mjesta Vragoila na Kosovu. Prema informacijama tamošnje policije, među ozlijeđenima su uglavnom maturanti iz Preševa, grada na jugu Srbije, koji su bili na ekskurziji.

Foto: Unsplash

Ove subote na autocesti Priština-Peć kod mjesta Vragolija na Kosovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno 30 ljudi, uglavnom maturanata.

Naime, kako izvještava srpski portal Blic, autobus koji je prevozio maturante iz Preševa, grada na jugu Srbije, sudario se u teretni kamion. Na mjesto događaja ubrzo su stigle hitne medicinske službe, koje su utvrdile da nitko nije teže ozlijeđen. Snimka nesreće snimljena nadzornom kamerom, objavljena je na Facebooku.

– Dragi roditelji i poštovani građani, upravo smo obaviješteni da se u povratku s ekskurzije dogodila prometna nesreća, gdje je šteta samo materijalna. Maturanti i svi ostali su dobro. Općina je zajedno s agencijom poduzela hitne mjere da osigura prijevoz. Bit ćemo tu za njih za sve što im treba, rekao je gradonačelnik Preševa, Šćiprim Arifi.

Copy link
Powered by Social Snap