Pretraga

Kaufland traži stotine studenata za inventure: Satnica rada vrlo primamljiva

A- A+

Njemački trgovački lanac Kaufland provodi dvije inventure u narednih mjesec dana te za tu operaciju treba veliki broj studenata. Prva će se odvijati s 5. na 6. veljače, a druga s 19. na 20. veljače. 

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu izvješeni su oglasi iz kojih je vidljivo da je dnevna satnica za obavljanje inventure 18 kuna do 22 sata, odnosno 24,30 za rad nedjeljom i u noćnoj smjeni.  

Izdvojeni članak

MUP si u novoj godini priskrbljuje 241 osobu na stručno osposobljavanje

No, za svaku od poslovnica u oglasu imate i precizno izražene uvjete i obveze, kao i kontakt broj ili osobu kojoj se možete prijaviti.

Obzirom da u oglasu nije istaknuto koliko se studenata ukupno traži, obratili smo se s tim upitom u odnose s javnošću Kauflanda.

– Svake godine za inventuru u našim poslovnicama tražimo velik broj studenata, a broj se kreće od 60 do 120 studenata po poslovnici, no to naravno ovisi o veličini poslovnice i nekim drugim faktorima, odgovorili su nam između ostaloga iz Kauflanda.

Tako ispada da će za navedene dvije inventure u 12 poslovnica trebati najmanje 720 studenata pa ako ste zainteresirani, detalje oglasa možete pogledati na ovoj poveznici.      

Kaufland traži stotine studenata za inventure: Satnica rada vrlo primamljiva
Share via
Copy link
Powered by Social Snap