Pretraga

Kiša im potopila učionice zbog čega učenici nastavu neće imati do srijede

A- A+

U srijedu navečer Vukovar je pogodila znatna količina kiše, a u kombinaciji s vjetrom koji je puhao uzrokovalo je to nevrijeme poplavu tamošnjoj OŠ Dragutina Tadijanovića, čije prostorije koristi i tamošnja Strukovna škola. Zbog toga je ovih dana obustavljena nastava.

Foto: reza shayestehpour; Unsplash

Učenici OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru, čije prostorije koristi i tamošnja Strukovna škola, nastavu neće imati do srijede, 9. listopada.

Izdvojeni članak

Snažno nevrijeme prouzročilo veliku štetu u MIOC-u, a poplavljen je bio i najveći fakultet u Hrvatskoj

Razlog: kiša koja je u srijedu zadesila Vukovar poplavila je pojedine učionice na katu škole, piše portal lokalni.vecernji.hr.

-U školi su u tijeku radovi na energetskoj obnovi školi u okviru koje je rađeno krovište škole. Limovi su postavljeni ali nisu bili dignuti opšavi pa pa je vjetar nanio vodu koja je prošla ispod i poplavila dio učionica. Nismo mogli organizirati normalnu nastavu pa je donijeta odluka da se nastava obustavi do srijede kada će djeca ponovno sjesti u školske klupe, izjavila je za spomenuti izvor ravnateljica škole Lidija Miletić.

Kako ističe ravnateljica, šteta neće biti velika jer je voda vrlo brzo pokupljena, a računala i pametne ploče su zaštićeni te se očekuje kako će isušivači vlage iz Crvenoga križa riješiti problem vlage u učionicama.

Kiša im potopila učionice zbog čega učenici nastavu neće imati do srijede
Share via
Copy link
Powered by Social Snap