Pretraga

Klasično pijenje alkohola odlazi u prošlost: Udisanjem pare nema kalorija niti mamurluka

A- A+

Zahvaljujući Vapshot aparatu mamurluk i klasično alkoholno pijančevanje postat će prošlost. Ovaj prenosivi aparat stvara od alkohola nekaloričnu alkoholnu paru čijim udisanjem iste sekunde osjećate efekte. Zaobilazi jetru, a u krvotok ulazi preko pluća zbog čega ste pod utjecajem alkohola gotovo odmah.

Vapshot Mini novi je izum koji će dosadašnji način konzumacije alkohola baciti u zaborav. Radi se o inhalatoru koji svaki alkohol pretvara u paru koja nema kalorija, a niti ne uzrokuje svima teško podnošljivi mamurluk, piše The Tab.

Izdvojeni članak

Maloljetnice u Hrvatskoj sve češće piju alkohol, a konzumacija teških droga je u padu

Ovakav način alkoholiziranja zaobilazi jetru te kroz pluća prolazi direktno u krvotok. Zahvaljujući tom principu efekte konzument osjeća gotovo momentalno. Iako Vapshot proizvodi svega 1/60 alkohola iz korištenog pića, učinak se ne umanjuje upravo zbog inhaliranja te načina prodora u krvotok.

Budući da ovaj način konzumacije alkohola skoro da i nema kalorija, pogodan je za sve one ljubitelje alkohola koji žele gubiti kilograme, ali i za sve studente koji se recimo odmah dan nakon moraju spremati za ispite. Kao što smo već naveli, ne uzrokuje mamurluk, što znači da će svi biti fizički spremni na učenje od ranih jutarnjih sati.

Ispitani studenti ovom proizvodu dali su zeleno svjetlo i smatraju da se radio o odličnoj ideji, no znanstvenici su ipak kritičniji prema Vapshotu kojem smatraju ‘kretenskim’ aparatom. Razlog tomu je i činjenica da se  Vapshot reklamira kao napravio pomoću koje ćete se razbiti od alkohola brže nego ikada u životu. A ako pogledate specifikacije, ne radi se o lažnoj tvrdnji. Naime, ovaj aparat po satu može proizvesti 720 ‘pića’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap