Pretraga

Konačno netko brine za izvrsne: Hrvatski grad svojim odlikašima podijelio po 500 kuna

A- A+

Nije tajna da se izvrsnost u Hrvatskoj slabo cijeni, a ponekada i rijetko prepoznaje. Izuzetak je očito Grad Umag, koji je u srijedu nagradio sve izvrsne učenike koji su tijekom školske godine ostvarili iznimne rezultate na međunarodnim, državnim i županijskim natjecanjima, susretima i smotrama. Novčanu nagradu dobili su učenici koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole.

Foto: http://www.umag.hr/

Još je jedna školska godina je iza nas, a prije pravog početka ljeta i praznika svoje odlične učenike Grad Umag odlučio je posebno nagraditi. Zamjenici gradonačelnika Floriana Bassanese Radin, Mauro Jurman i Ivan Belušić, uručili su priznanja i novčane nagrade u pojedinačnom iznosu od 500 kuna učenicima tamošnjih osnovnih škola koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne.

Izdvojeni članak

Pozivaju i kontinentalce: Otočna škola nudi besplatan smještaj i stipendiju, a na kraju i zaposlenje onima koji ju upišu

Uz to, posebna su priznanja otišla i u ruke osnovaca koji su zauzeli prva tri mjesta na županijskim i državnim natjecanjima u znanju i stvaralaštvu. Priznanja za uspjeh i zalaganje uručena su i školarcima koji su se posebno istaknuli radom i rezultatima tijekom školske godine 2017./2018.

– S odličnim uspjehom sve razrede osnovne škole završilo je ukupno 25 učenika, od kojih sedamnaestero učenika Osnovne škole Marije i Line te osmero učenika Talijanske osnovne škole ‘Galileo Galilei’. Na natjecanjima i smotrama na svim razinama zapažene rezultate postiglo je stotinjak učenika. U Umagu se svake godine priznanja uručuju velikom broju vrijednih učenika koji predstavljaju budućnost naše zajednice, a čiji se rezultati marljivog rada i truda u konačnici reflektiraju i na kvalitetu života cjelokupne zajednice našeg prelijepog grada, poručuju iz Grada Umaga.

Konačno netko brine za izvrsne: Hrvatski grad svojim odlikašima podijelio po 500 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap