Pretraga

Konferencija za studente koji žele postati poduzetnici: Možete je pratiti uživo

A- A+

Konferencija „Poduzetnički mindset za studente“ održat će se 9. lipnja s početkom u 10 sati, a moći će se uživo pratiti putem Youtubea. Na njoj će govoriti vodeći hrvatski poduzetnici kao inspiracija mladima.

Vizual Poduzetnički mindset za studente

Neki od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika 9. lipnja s početkom u 10 sati podijelit će svoja znanja i iskustva iz poduzetničkog svijeta na konferenciji „Poduzetnički mindset za studente“. Svi zainteresirani, neovisno o tome jesu li mladi i bave li se i sami poduzetništvom, moći će pratiti program konferencije uživo putem Poduzetnikova Youtube kanala.

Mlade se želi potaknuti da se ohrabre i ostvare svoju životnu viziju

Izdvojeni članak

Živi lokalno, radi globalno: Priče poduzetnika koji vladaju domaćom tehnološkom scenom

Nakon izuzetnog uspjeha prve konferencije „Poduzetnički mindset“, održane u rujnu 2019. godine, provjereni tim, koji čine programski partner EY Hrvatska, časopis Poduzetnik te Saša Cvetojević & Broadcast, vraća se u utorak 9. lipnja s početkom u 10 sati konferencijom „Poduzetnički mindset za studente“.

U okviru  „novog normalnog“ održat će se konferencija u čijem će fokusu biti mladi kao budući stvaratelji nekog boljeg svijeta, a koje se na ovaj način želi potaknuti da razviju kritičko razmišljanje, da ostvare svoju životnu viziju te da se ohrabre i izađu iz zone komfora u svijet poduzetništva.

Poznato je da poslodavci teško pronalaze i još teže zadržavaju kvalitetne zaposlenike te će se zato ova konferencija baviti i employer brandingom, koji postaje top tema u Hrvatskoj. Kako je Generacija Z nedavno izašla na tržište rada i postala golem tržišni kapital, sve većim izazovom postaje činjenica da mladi u Hrvatskoj nemaju dovoljan broj kvalitetnih uzora i mentora. Upravo zato je posaditi sjeme poduzetničkog mindseta u nove generacije jedini  način da poduzetnike učinimo liderima društva, a ova će konferencija omogućiti mladima, kao i svima koji se tako osjećaju, da se inspiriraju uspješnim hrvatskim poduzetnicama i poduzetnicima.

Poduzetnici koji će govoriti o svojim pothvatima

U ime domaćina konferenciju će otvoriti Ognjen Bagatin, generalni direktor Poliklinike Bagatin, a Berislav Horvat, glavni partner konzultantsko-revizorske tvrtke EY za Hrvatsku i serijski poduzetnik Saša Cvetojević moderirat će razgovore s renomiranim poduzetnicima Nenadom Bakićem i Urškom Sršen. Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata, hrvatske tehnološke tvrtke koja se bavi pametnim nakitom, govorit će o svojim mladenačkim počecima, a Nenad Bakić predstavit će svoj projekt Croatian Makers Ligu, najveći izvannastavni STEM pokret u Europi koji okuplja više od 150.000 djece samo u Hrvatskoj.

Filip Ljubić, osnivač tvrtke Q Software, govorit će o startup konceptu, a Alan Sumina, suvlasnik i član Uprave Nanobita, o počecima te najjače hrvatske gaming tvrtke u kontekstu krize 2008. godine, koja se njima pokazala kao prilika.

U panelu koji će moderirati Stephanie E. Trpkov, savjetnica u Izvršnoj agenciji za mala i srednje velika poduzeća (EASME) te mentorica za startupove u ZICER-u, sudjelovat će Matej Špoler, suosnivač i tehnički direktor u tvrtki Infinum, Aleksandra Dojčinović, dizajnerica i vlasnica brenda LeiLou by Alex te Danijel Ackermann, suosnivač Degordiana, najnagrađivanije digitalno-marketinške tvrtke u Hrvatskoj.

 

Konferencija za studente koji žele postati poduzetnici: Možete je pratiti uživo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap