Pretraga

Korak po korak i došli smo do 15.000 pratitelja na Instagramu

A- A+

Koristite li Instagram? Pratite li portal srednja.hr na Instagramu? Ako je odgovor na zadnje pitanje negativan, trk do našeg profila i pridružite se čak 15.000 ljudi koji iz dana u dan lajkaju, šeraju naše objave i informiraju se o najnovijim vijestima za mlade. Kako bismo proslavili ovu veliku brojku za nas, izdvajamo najbolje od našeg Instagram profila.

Prije manje od godinu dana posvetili smo se našem Instagram profilu, a danas se možemo pohvaliti i velikom brojkom od čak 15.000 pratitelja. Put do ove brojke je bio trnovit, svaki milestone je bio pošteno proslavljen, a svakim novim pratiteljem trudili smo se uspostaviti što kvalitetniji odnos i ponuditi što vrijedniju informaciju i što bolji relatable sadržaj.

Skrenuli bismo pažnju na neke od naših malih uspješnica u kojima smo ispunili svoj cilj, odnosno u kojima smo dali glas mladima. Jedna od njih je odgovor učenika na priče o nasilju u školama, u kojima smo učenicima koji imaju iskustva s nasiljem u školama dali vidljivost i pustili ih u prostor rasprave javnosti o ovom dugotrajnom problemu. Upravo reakcija učenika je jedan od razloga zašto smo odlučili organizirati i tribinu na ovu temu.

Isto tako, vrlo smo ponosni na našu malu zelenu kampanju u kojoj smo pitali pratitelje putem InstaStoryja da nam kažu na koji način su brinuli o okolišu u 2018. godini. Njihovi odgovori su nas toliko oduševili, da smo ih pretvorili u mali savjetnik za čišću budućnost.

Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji nas prate. Trudit ćemo se i dalje nasmijavati vas u najtežim trenucima prokrastinacije, bodriti vas prilikom pripreme za teške ispite i obavještavati vas o svemu što je bitno za vas. Tu smo se i posebno posvetili maturantima, otvorivši Instagram profil drzavna.matura na kojem smo do sad stvorili zajednicu od 4.000 maturanata, koje svakim danom pripremamo za sve što državna matura donosi.

Za kraj smo izdvojili nekoliko objava koje su se pokazale najuspješnijima u našoj Instagram karijeri.

1. Objava koju su naši pratitelji najviše lajkali

https://www.instagram.com/p/BlTx0z4HK-V/

 2. Objava koju su naši pratitelji najviše komentirali

https://www.instagram.com/p/Bsc4Ii_F47k/

3. Objava koju su naši pratitelji najviše dijelili s prijateljima

https://www.instagram.com/p/Brz0d5gFHO2/

4. Objava na profilu drzavna.matura koju su pratitelji najviše lajkali

https://www.instagram.com/p/BrXOKSnlmOa/

Copy link
Powered by Social Snap