Pretraga

Korisnici Reddita mu pronašli djevojku koja ga je očarala

A- A+

Tom, koji je već dvije godine korisnik Reddita pod imenom ‘atrap‘, upoznao je djevojku koja mu se svidjela, ali nisu razmijenili brojeve pa je nikako nije mogao naći. Oboje su studenti druge godine na Sveučilištu u New Yorku pa su se svi studenti i korisnici NYU sub-reddita uključili u potragu za nepoznatom djevojkom kako bi pomogli Tomu.

Prije tjedan dana puhao je jak vjetar i padala je kiša. Tom, student druge godine na New York Universityju je podijelio svoj kišobran sa slatkom brinetom koja mu se u tom kratkom periodu jako svidjela. Jedino što je saznao od djevojke je to kako je i onda studentica druge godine na istom Sveučilištu. Kako je već dvije godine korisnik Reddita, pod imenom ‘atrap‘ odlučio je potražiti pomoć u NYU sub-redditu.

proseotalk.com

Izdvojeni članak

Oni su ti koje izbjegavamo i na Facebooku

Svi u potrazi za nepoznatom birnetom

Sub-reddit je vrsta grupe u kojoj su korisnici okupljeni oko specifičnog topica pa je Tom odlučio postaviti post ‘Help me out, r/NYU (missed connection)’. Tad je krenula lavina objava od strane korisnika koji su htjeli pomoći očajnom dečku, kojeg je nepoznata brineta potpuno očarala.

– Pretraži Facebook stranicu za studente druge godine, napisalo je jedan korisnik. Drugi mu je savjetovao kako mu je najbolje svake srijede obilaziti Sveučilište i ulicu kojom su dijelili kišobran. – Možda je ponovno sretneš i uopće se ne preplaši što si pokrenuo toliku potragu za njom, dodao je.

Zamalo odustao, a onda je našao nepoznati korisnik

Tom je pretražio cijeli Facebook, ali neuspješno. Shvatio je kako su mu obilasci srijedom jedina šansa, a onda mu je stigla poruka ‘NAŠAO SAM JE’ od osobe pod korisničkim imenom spiceupyourlife.

Tom nije mogao vjerovati svojim očima, pa joj je odmah poslao poruku, ali nažalost još uvijek nije dobio odgovor.

zadnji post korisnika atrap

www.reddit.com

Share via
Copy link
Powered by Social Snap