Pretraga

Koronavirus i na maturalnoj zabavi: Kontakti oboljelih se obrađuju

A- A+

Nacionalni stožer civilne zaštite danas je objavio da su u posljednja 24 sata zabilježena 52 nova slučaja zaraze koronavirusom. Isto tako, jutros je iz Epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ došla informacija da su tamo tri novozaražene osobe povezane s jednom maturalnom zabavom.

CDC, Unsplash

U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata zabilježeno 52 nova slučaja koronavirusa, objavio je Stožer u 14 sati.

Izdvojeni članak

U jednoj školi koronavirusom zaražena učiteljica, čitav razred završio u samoizolaciji

Na stranicama Primorsko-goranske županije objavljeno je da su iz Epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ dobili informaciju da je u protekla 24 sata potvrđeno 7 novih slučajeva zaraze. Tamo su tri osobe povezane s jednom maturalnom zabavom, a njihovi kontakti se obrađuju.

Jutros je Capak u emisiji Hrvatskog radija “Izaberi zdravlje” rekao da se treba pripremati za jesen.

– Djeca u školi će trebati imati mjere, na fakultetima, na poslu, svugdje gdje u manjem prostoru boravi veći broj ljudi. Preporuka o korištenju maski će biti dovoljna, to za sada mislimo, rekao je Capak, a prenio Jutarnji list.

Inače, situacija u Srbiji i dalje je loša pa je Capak najavio moguće ponovno uvođenje samoizolacije za njih i BiH. Srpski blic piše da je u toj državi oboljelo više od 300 studenata.

Copy link
Powered by Social Snap