Pretraga

Koronavirus u školama: U izolaciji 120 učenika i 10 nastavnika!

A- A+

Pandemija koronavirusa je i dalje u tijeku i trenutno nema naznaka da bi se situacija mogla drastično promijeniti, ne u neko skorije vrijeme. Ipak, život ide dalje pa su se tako i učenici vratili u škole. Nakon skoro mjesec dana škole, nastava se  i dalje u većini slučajeva odvija uživo.

Foto: Alexandra Koch/Pixabay

Situacija s koronavirusom se ne popravlja u Hrvatskoj i svaki dan imamo više-manje iste brojke. Iako imamo veći broj novozaraženih na dnevnoj bazi, život nije stao, kao što je bio slučaj u ožujku.  Tako su i danas u Zagrebu zabilježena 72 nova slučaja zaraze. Među novooboljelima je i šestero učenika osnovnih i srednjih škola, zbog kojih je trenutno u samoizolaciji čak 120 učenika te 10 nastavnika. Također je oboljela i kuharica jedne osnovne škole, zbog koje je mjera samoizolacije propisana i dvoje nenastavnih djelatnika, piše Telegram.

Nakon skoro mjesec dana škole, nastava se i dalje u većini škola odvija uživo, s tek nekolicinom iznimki. Nakon što je prošla godina završila online, i pokazala se velikim teretom i za učenike, i za nastavnike, a na kraju krajeva i za roditelje, trenutno se pokušava zadržati nastava u školama.

koronaškola
Share via
Copy link
Powered by Social Snap