Pretraga

Kreativna majka studentu poslala paket pun smeća uz odlično objašnjenje

A- A+

Ako ste student i imate brižnu majku, zasigurno vam je na adresu stana ili studentskog doma stigao paket hrane. Mamina pošiljka stigla je i do brucoša Connora, ali u njoj nije bila hrana, već hrpa smeća.

Foto: Twitter; Connor Cox

Svakoj majci, iako to ponekad ne priznaju, teško pada odlazak djeteta na fakultet i od kuće. Pa se onda brinu spavaš li dovoljno, imaš li čistog veša, jedeš li dovoljno i slično. Kako bi se u određenoj mjeri pobrinule za ovo zadnje i njima najbitnije, često šalju i pakete s hranom. Takvom paketu ponadao se i Connor Cox, brucoš Westminster Collegea, kada mu je stigla pošiljka.

Izdvojeni članak

[Drolja sa Save s1e3] Stigla pošiljka

Međutim, čim je paket otvorio, imao je što i vidjeti. Umjesto hrane, kutija je bila puna smeća.

– Dobio sam paket i očekivao hrpu hrane, čipsa i sličnog. Kad sam je otvorio bila je prepuna smeća! Nazvao sam mamu i pitao je li mi možda poslala pogrešnu kutiju, toliko sam bio zbunjen. ona je odgovorila da se ne radi o pogrešci i da moram snositi odgovornost za svoje nedjelo, objasnio je Connor, prenosi Cbslocal.com.

Naime, Conor je napustio kuću nakon zimskih praznika i vratio se na fakultet, a za sobom je ostavio hrpu smeća. Upravo ovog koje mu je majka vratila.

– Mislio sam da ću se ovoga puta izvući, ali očito nisam, zaključuje Connor.

Kreativna majka studentu poslala paket pun smeća uz odlično objašnjenje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap