Pretraga

Kreće Ultimate Gamer, epska bitka domaćih amatera za titulu najboljeg: Epizode izlaze na YouTubeu

A- A+

Kreće Ultimate Gamer – turnir u kojoj će titulu najboljeg odnijeti samo jedan. Očekuje nas uzbudljiva bitka amaterskih gamera u najpopularnijim igrama na PC-u, PlayStationu i mobitelu, koja će trajati punih 7 tjedana. Natjecatelje podijeljene u dva tima mentorirat će jaki domaći YouTuberi, a svoju nadmoć morat će dokazati u na različitim igrama i igračim konzolama. Epizode pratite na YouTubeu.

ultimate gamer

Kreće Ultimate Gamer, turnir amaterskih gamera kojeg pratite na YouTubeu. Atmosfera: Nekad je ludo do histerično zabavno | Foto: Hrvatski Telekom

Prvo natjecanje amaterskih gamera u YouTube showu u Hrvatskoj, u različitim video igrama, na različitim konzolama, u timovima s kojima nikada prije nisu igrali. Sedam tjedana adrenalina, zabave, osobnih priča, učenja, dokazivanja, zaljubljivanja, sve to je – Ultimate Gamer. Ne propustite prvu epizodu i onda svaku sljedeću, u nedjelju, u večernjim satima na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Show Ultimate Gamer, u organizaciji Hrvatskog Telekoma, ugostit će dvanaest amaterskih gamera podijeljenih u dva tima koji će se okušati u brojnim poznatim igraćim naslovima i to na različitim igraćim platformama.

ultimate gamer

Malajski Tapir, mentor ”Tapira”: Jedan od najvećih regionalnih FIFA YouTubera. Fan nogometa, dobrog piva i voditelj “Offside-a” | Foto: Hrvatski Telekom

Kako bi bili što uspješniji, oslanjat će se na savjete koje će im dijeliti njihovi mentori – dobro poznati Malajski Tapir (mentor ‘Tapira’) i Marko KC (mentor ‘Šnitera’). Sve pobjede, napete i uzbudljive trenutke možete pratiti na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Jer put prema vrhu gamerskog trona Hrvatske neće biti nimalo lagan. Sve sudionike turnira očekuje neizvjesna bitka do samog kraja puna borbi za imunitet, eliminacijskih igara, i drugih zapleta. Svi će morati pokazati svoje vještine u najpopularnijim igrama, a onaj najbolji morat će biti jednako vješt na PC-u, PlayStationu kao i na mobitelu.

ultimate gamer

MarkoKC, mentor ”Šnitera”: Energetičan, zaigran i šniter u srcu. Jedan od najvećih YouTubera na ovim prostorima, a u slobodno vrijeme P90 mašina u CS:GO mečevima | Foto: Hrvatski Telekom

‘Nevjerojatna vještina i talent’

U sljedećih sedam tjedana nema toga tko u Hrvatskoj neće znati tko su ‘Tapiri‘, a tko ‘Šniteri‘, a nitko neće ostati ravnodušan nakon ovog YouTube serijala.

– Apsolutno sam uvjeren kako će svi fanovi i navijači uživati u turniru jer je atmosfera vrhunska. Nevjerojatno je koliko vještine i talenta posjeduje svaki od natjecatelja i koliko uživaju u tome što rade. Iako je bio prisutan zdravi natjecateljski duh, svi smo jedna velika ekipa koja je uvijek spremna pomoći i bodriti svoje kolege, rekao je Malajski Tapir, mentor tima ‘Tapiri’.

ultimate gamer

Atmosfera na turniru: Nekad je jako ozbiljno | Foto: Hrvatski Telekom

Kroz sve epizode vodit će vas iskusni i zabavni voditeljski dvojac: Tetka, poznata streamerica, i Zefy, obožavateljica FPS-ova i TikToka, koje će uz vas biti tokom cijelog turnira i koja će pobrinuti da čujete najzanimljivije komentare, intervjue, razmišljanja natjecatelja i mentora.

Svoje dojmove s voditeljske pozicije podijelila je Zefy i rekla nam što možemo očekivati od Ultimate Gamera.

– Turnir je stvarno nešto nezaboravno. Kroz svaku epizodu prolazit ćemo nešto drugačije, neku drugu igru na nekoj drugoj platformi i to je jako zabavno. Svatko će tu naći nešto za sebe. Puno poznatih naslova, tri različite platforme i apsolutno luda atmosfera. Svi su se natjecatelji vrlo brzo upoznali jedni s drugima, postali frendovi i show može početi, rekla je Zefy.

Voditeljice: Tetka, naša poznata streamerica i Zefy, obožavateljica FPS-ova i TikToka | Foto: Hrvatski Telekom

Kreće Ultimate Gamer, epska bitka domaćih amatera za titulu najboljeg: Epizode izlaze na YouTubeu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap