Pretraga

Maloljetna Norvežanka prijavila silovanje u Makarskoj

A- A+

jutarnji.hr

Sedamnaestogodišnja je Norvežanka tijekom jučerašnjeg dana prijavila silovanje makarskoj policiji. Kako Slobodna Dalmacija navodi, pod istragom su tri državljana Bosne i Hercegovine. Ovo je već četvrti slučaj evidentiranog seksualnog napastovanja maloljetnica u Splitsko – dalmatinskoj županiji u proteklih 20 dana.

Djevojka, koja je prije nekoliko dana s roditeljima došla na ljetovanje u Makarsku, jučer je tijekom dana prijavila silovanje te makarskoj policiji ispripovijedala svoju verziju priče. Navodno je trojicu mladića iz Bosne i Hercegovine u dobi od 23, 25 i 30 godina, poznavala iz viđenja te je u pripitom stanju pristala otići u njihov apartman vjerujući da je sigurna. 

Ostatak priče je dosta konfuzan. Djevojka spominje spolni odnos s jednim od njih, te kako piše Slobodna Dalmacija, policija nije sigurna radi li se o jednom ili više silovatelja. Prava istina o ovom slučaju će se saznati kada obave potrebna vještačenja i usporede priče mlade Norvežanke i trojice mladića iz BIH.

Ovoj je već četvrti evidentirani slučaj potencijalnog seksualnog zlostavljanja maloljetnica u proteklih 20 dana na području Splitsko – dalmatinske županije. Osim u Makarskoj policija slične slučajeve istražuje ili je istraživala još na području Sinja, Splita i Trogira.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap