Pretraga

Maloljetnice nasamarile skener pa krale odjeću po trgovačkim centrima

A- A+

U subotu je je policija iz PU međimurske zaustavila automobil pun ukradene robe kojim je upravljala maloljetnica iz Zagreba. Bez položene vozačke dozvole dvije maloljetnice prevozile su robu ukradenu na području triju županija, a privedene su u PU Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Izdvojeni članak

Aparati za samoposluživanje se često servisiraju zbog brojnih pokušaja krađa u školama

Prilikom rutinske kontrole policijci su zaustavili automobil Škoda Fabia, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala maloljetnica bez vozačke dozvole. Pregledom vozila uočena je veća količina odjevnih predmeta za koju djevojke nisu imale valjani račun.

Temeljem naloga suda u Varaždinu, vozilo je pretraženo te je ustanovljeno da je veća količina odjevnih i kozmetičkih proizvoda ukradena na području Zagrebačke, Varaždinske i Splitsko-dalmatinske županije.

Maloljetnice su se poslužile lukavim trikom i uspjele zavarati skener odjeće u trgovačkim centrima i dućanima u kojima su krale. U centre su ulazile s poklon vrećicama koje su iznutra obložile aluminijskom folijom kako skener ne bi mogao registrirati magnetiziranu zaštitu, piše evarazdin.hr

Share via
Copy link
Powered by Social Snap