Pretraga

McDonald’s izdao novo upozorenje svojim zaposlenicima

A- A+

McDonald’s je nedavno upućivao svoje zaposlenike da manje jedu, manje se žale i više pjevaju, a pred blagdane su dodali još jedan naputak – ne jedite nezdravu hranu. Na svojoj web stranici Mcresource Line upozorili su radnike da ne bi trebali jesti upravo onakvu hranu kakvu nude u svojim restoranima.

Poznati lanac restorana brze hrane, McDonald’s, u posljednje vrijeme se više puta nosio s negativnim publicitetom, a zahvaljujući nedavnim napucima koje su vlasnici uputili svojim zaposlenicima, konzumeti su se dobro zapitali trebaju li jesti njihovu hranu.

Izdvojeni članak

Tamna strana McDonald’sa: Pokvarena hrana i iskorištavanje zaposlenika

Nakon što su na svojoj stranici McResource Line objavili upute zaposlenicima da manje jedu i manje se žale te da više pjevaju, uoči božićnih i novogodišnjih blagdana objavili su još jedno upozorenje – ne jedite nezdravu hranu.

Izdali su naputak u kojemu tvrde da ljudi ne bi trebali jesti brzu hranu, to jest upravo ona jela koja nude u McDonald’s restoranima, jer ona deblja. Uz ovo upozorenje,objavili su fotografiju hamburgera, pomfrita i Coca-cole kao primjer te nezdrave brze hrane.

Umjesto toga naveli su da je sendvič pun povrća, uz salatu i vodu zdraviji izbor, prenosi Inquisitr.

– Brza hrana se brzo pripravlja, ima razumnu cijeni i spremna je kao alternativa kuhanju kod kuće. I iako je pogodna za brzi životni stil, prepuna je kalorija, masti, zasićenih masti, šećera i soli i može uzrokovati pretilost, naveli su na McResource Line stranici.

Također su dodali da je ljudima teško jesti zdravo kad često jedu u restoranima brze hrane.