Pretraga

Međeral novi lovac: provjerite kada će se emitirati prva Potjera s njim

A- A+

Legendarni Mirko Miočić napustio je vruću stolicu kviza Potjera i svoju ulogu lovca zbog zdravstvenih razloga. HRT je potvrdio da je novi lovac Krešimir Sučević-Međeral, a prva epizoda Potjere s novim lovcem biti će emitirana 31. ožujka.

Izvor: Facebook

Izdvojeni članak

Sjajni kvizaš Krešimir Sučević-Međeral novi lovac u Potjeri?!

Sve je rastužila vijest kako legendarni kvizaš Miočić ima zdravstvenih problema te napušta popularni kviz HRT-a, Potjera. Dugo se nagađalo tko će ga zamijeniti, a HRT nam je potvrdio kako se radi o već poznatom kvizašu Krešimiru Sučeviću-Međeralu, kojeg je publika već imala prilike čuti i gledati u kvizu RTL televizije ‘Tog se nitko nije sjetio’.

Tako se Međeral pridružio sjajnom dvojcu Dejanu Kotigi i Morani Zibar, koji će svakog radnog dana iza 18 sati pokušati svojim znanjem ‘uloviti’ natjecatelje kviza.

Novi je lovac doktor lingvistike i hungarologije, a osim što se okušava na brojnim pub kviz ogledima te stoticama pri Hrvatskom kviz savezu, javnosti je poznat i po nastupima u ‘Diplomcu’, ‘Izazovu’, ‘Tko želi biti milijunaš’ i ‘1 protiv 100’.

Promjenom profilne fotografije, svojim je Facebook prijateljima i pratiteljima odao kako je upravo on novi lovac, a iz HRT-a su nam javili kako će prva emisija s njim kao lovcem biti emitirana u četvrtak, 31. ožujka.

Međeral novi lovac: provjerite kada će se emitirati prva Potjera s njim
Share via
Copy link
Powered by Social Snap