Pretraga

Ministrica Divjak ozlijedila ruku pa se našalila sa svojom pozicijom

A- A+

Ministrica Blaženka Divjak u srijedu je na posao došla ozlijeđena. Kako doznajemo, ministrica se ozlijedila u slobodno vrijeme, kojeg ovih tjedana nije imala puno, a napukle su joj ruka i podlaktica. Nasreću, prošla je bez prijeloma. Iako imobilizirana trokutastom maramom, Divjak je iskoristila priliku da se našali.

foto: Facebook/Blaženka Divjak

Nisu ovo prvi ožiljci od kad sam ušla u Ministarstvo, a sigurna sam da nisu ni posljednji, napisala je na društvenim mrežama Blaženka Divjak.


Ni lijeva ruka imobilizirana trokutastom maramom nije omela aktualnu ministricu da i u srijedu dođe na posao.

Izdvojeni članak

Plenković kaže da je situacija s Divjak ‘malo nezgodna’: ‘Nije dobro ne ići u školu, mora se učiti’

Kako doznajemo, prof. dr. sc. Divjak pala je u slobodno vrijeme, a, nasreću, prošla je bez prijeloma. Napukle su joj ruka i podlaktica.

No osim što se našalila svojom pozicijom u Vladi, ministrica je poslala savjet uoči zimskih dana.

– Šalu na stranu, bit će bolno, ali neće biti ozbiljnijih posljedica, u pitanju je napuknuće dvije kosti, ali zato vi pripazite na svoje zdravlje, posebice u narednim zimskim danima, zaključila je Divjak.

Podsjećamo, iza ministrice je burno i naporno razdoblje. Protekla dva mjeseca obilježio je štrajk nastavnika koji je ministrica isprva podržala da bi se kasnije malo povukla.

Mnogi su se ponadali da će ministrici pozicija u Vladi biti bolna, ali ministrica je svojim statusom očito aludirala na to da ni u Vladi ‘neće biti ozbiljnijih posljedica’.

Bilo kako bilo, ministricu očekuje mnogo posla. Nasreću, izgleda da piše desnom rukom koja joj nije ozlijeđena.

Ministrica Divjak ozlijedila ruku pa se našalila sa svojom pozicijom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap