Pretraga

Misliš da znaš sve o Smogovcima? Dođi na kviz Radija Kampus i dokaži

A- A+

Iako biste možda očekivali da se kviz i tematski party na temu Smogovaca održava negdje na Peščenici, to će se ipak dogoditi 400-njak kilometara južnije, u Split Circusu (Monty Python) u organizaciji Radija Kampus. Vrijeme radnje je petak 13. travnja od 20 sati, a ulaznica je deset kuna. Propisan je i dress code, a on je ‘Jeans generacija’.

Screenshot: Youtube

Izdvojeni članak

Provjerite kako izgleda i što danas radi neponovljiva Vlasta iz Smogovaca

– Misliš da znaš sve o Smogovcima? Koliko je Vrageca bilo u prvoj postavi serije? Koliko ih se oženilo? Zašto je Nosonja završia u ludnici? Od kada do kada je snimana serija? Budimo realni, ovo su sve lagana pitaja i zna ih cila generacija Smogovaca. Ali, zato vam dajemo par dana da se pripremite, škartate sve kolokvije i pogledate sve epizode ove kultne serije, a u petak provjeravamo vaše znanje na pub kvizu Smogovci!, poručuju organizatori na Facebooku eventu.

A kao dobra priprema može vam poslužiti i kviz o Smogovcima, koji smo prošli tjedan sastavili, povodom 36. obljetnice emitiranja prve epizode ove kultne serije.

Prošli smo vam tjedan pripremili i upit koji je Nosonja dobio kada je nastupio u fiktivnoj epizodi Kviskoteke. Pokušajte riješiti i taj zadatak, koji je Nosonji bio pretežak pa je neznanjem uspio osramotiti i svoju obitelj.

Misliš da znaš sve o Smogovcima? Dođi na kviz Radija Kampus i dokaži
Share via
Copy link
Powered by Social Snap