Pretraga

Mladi policajac (20) bori se za život nakon što ga je nepoznati vozač namjerno udario autom

A- A+

Splitska policija priopćila je da je 20-godišnji policajac, koji je obavljao nadzor i kontrolu prometa, pokušao zaustaviti jednog vozača koji se oglušio na njegov zahtjev te ga namjerno autom udario policajca koji se bori za život. Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje i potragu za muškarcem koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Automobil koji je pregazio mladog policajca | Foto: PU splitsko dalmatinska

Sinoć oko 1 sat ujutro, kako je objavila PU splitsko-dalmatinska, u Splitu u ulici Domovinskog rata došlo je do bizarnog slučaja u kojemu je stradao 20-godišnji policajac. Naime, prema priopćenju splitske policije, mladi policajac je obavljao nadzor i kontrolu prometa kada je htio zaustaviti jedan automobil. Vozač, koji je policiji zasad nepoznat, umjesto da se zaustavi, namjerno je automobilom naletio na policajca te ga udario i pobjegao.

Izdvojeni članak
policijski auto

Strašna nesreća u Zagrebu: Dijete palo na cestu dok je čekalo tramvaj, na njega naletio automobil

Mladi policajac završio je u bolnici gdje je ustanovljeno da je zadobio teške i po život opasne ozljede. Splitska policija je objavila kako intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je samom centru grada pregazio policajca. Uz to u tijeku je i kriminalističko istraživanje te je o ovom slučaju obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Policija je danas objavila i sliku sa snimke nadzorne kamere gdje se vidi kako se radi o crnom automobilu marke Golf i moli građane za pomoć kakko bi pronašli vozača.

Dopuna teksta u 15:00

Policija je objavila kako je otkrila identitet vozača te objavila i njegovu fotografiju.

Ivan Božić, vozač koji je automobilom udario policajca (20) | Foto: PU splitsko-dalmatinska

– Iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Ivan Božić, rođen 1993. U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom. Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske

Share via
Copy link
Powered by Social Snap