Pretraga

Mladić (18) iz Zagreba preko interneta dogovorio seks: Umjesto cure, dočekao ga napadač (21)

A- A+

Netom punoljetni Talijan nije ni slutio što će ga dočekati kada je sa Zagrepčankom (25) putem dejting aplikacije dogovorio seks. Umjesto nje, u zgradi na Španskom dočekao ga je mladić (21) s pištoljem, koji ga je prisilio da mu da novac. No 1.300 kuna koje je dobio od Talijana napadaču nije bilo dovoljno pa mu je pištolj nastavio držati uperen u trbuh. Nasreću, naišao je prolaznik pa je napadač bio prisiljen pobjeći.

ilustracija: Unsplash

Zagrebačka policija sumnja kako su se mladić (21) i djevojka (25) dogovorili da će počiniti štetu Razbojništvo nad mladim Talijanom (18).

On se, naime, kako su utvrdili policajci, putem aplikacije za upoznavanje upoznao s djevojkom, koja je s njim, kako kažu, “dogovorila pružanje spolnih usluga za dogovoreni iznos na što je on pristao”. Međutim, umjesto seksa, dočekao ga je pištolj.

1.300 kuna nije mu bilo dovoljno

Kada je u četvrtak, taj isti dan kad su se dogovorili, u večernjim satima došao u zgradu na zagrebačkom Pavlenskom putu curi je poslao poruku da je stigao. Ona mu je samo nabacila “seen”, no mladiću je zato prišao 21-godišnjak s pištoljem, prislonio mu ga na trbuh i tražio od njegova novac. Mladi Talijan dao mu je 1.300 kuna iz svoga novčanika, no napadaču to nije bio dovoljan.

– Osumnjičeni niti tada nije odustao od namjere da od oštećenog pribavi još novca te je, držeći i dalje pištolj usmjeren u njegov trbuh, od oštećenog zatražio još novca, opisuje policijski izvještaj.

Prijete im dugogodišnje zatvorske kazne

Nasreću, naišao je prolaznik, zbog čega se napadač dao u bijeg.

Nakon dovršenoga kriminalističkoga istraživanja, kako su priopćili iz Policijske uprave zagrebačke, policijski službenici s Črnomerca protiv osumnjičenih su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok su osumnjičeni predani pritvorskom nadzorniku. Terete ih za razbojništvo za koje Kazneni zakon predviđa od jedne do deset godina zatvora, a budući da je mladić koristio i oružje prijeti mu od tri do čak dvanaest godina robije.

Mladić (18) iz Zagreba preko interneta dogovorio seks: Umjesto cure, dočekao ga napadač (21)
Share via
Copy link
Powered by Social Snap