Pretraga

Mladić pao s visokih bedema u Zadru i poginuo na licu mjesta: Oglasila se i policija

A- A+

Danas je oko pet sati ujutro policija je zaprimila dojavu kako je u Zadru pronađena nepoznata muška osoba koja je na mjestu događaja preminula. Nakon očevida policija je utvrdila kako je riječ o 20-godišnjem stranom državljaninu.

Foto: PU zadarska

Kako je priopćila Policijska uprava zadarska, danas je oko pet sati ujutro 20-godišnji strani državljanin preminuo nakon pada s veće visine. Mladić je navodno pao sa zadarskih gradskih bedema.

– Jutros oko 04,45 sati policija je zaprimila dojavu, kako je u Zadru u Perivoju kraljice Jelene Madijevke pronađena nepoznata muška osoba, koja je na mjestu događaja preminula. Na mjestu događaja je u tijeku očevid, utvrđivanje identiteta te svih okolnosti navedenog događaja, priopćila nam je PU zadarska.

Izdvojeni članak

Mladić (23) se utopio u rijeci kod Karlovca: Policija upozorava na opasnosti kupanja u rijekama i jezerima

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru koje je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja se nastavlja.

Zadarski.hr piše kako je ovo već šesti pad turista s visokih zadarskih zidina i da je ovo drugi slučaj koji je završio kobno. Dodaju i kako se nesreće često događaju zbog kombinacije lakomislenosti mladih osoba, alkohola i visine zaštitnih zidića na murajima koji su na većem dijelu preniski ili ih uopće nema.

policija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap