Pretraga

Mladić radi posao iz snova: Zarađuje tisuće motajući džoint!

A- A+

Na što prvo pomislite kada vas netko pita koji vam je posao iz snova? Obično to bude nešto što volite raditi, ali i nešto od čega ćete uspjeti zaraditi pristojan novac. No, je li vam ikada palo na pamet da biste vrlo uspješnu karijeru mogli izgraditi motajući džoint? Ne zvuči stvarno, ali dvadesetšestogodišnji Tony Greenhand iz Oregona upravo ovako zarađuje tisuće i tisuće dolara.

Screenshot: YouTube

Tony Greenhand naizgled je običan dvadesetšestogodišnjak, nalik na dostavljača pizze – duga kosica, isprana majica, šilterica na glavi. No, njegovo zanimanje nije imalo obično jer Tony za život zarađuje motajući džoint, piše Vocativ.com

– Doslovno počinjem motati džoint čim izađem iz kreveta. Pristavim kavu i dok kava ne bude kuhana, motam, objašnjava Tony za Vocativ.

Na prvom spoju pojavio se s džointom u obliku ruže 

No, ne radi se tu o običnom džointu. On, naime, izrađuje skulpture od džointa, poput automatskih pušaka, granata, lubenica, Pikachua i slično, a sve njegove kreacije mogu se pušiti. Sve je započelo kada je krenuo uzgajati marihuanu, a malo po malo svoju je vještinu motanja doveo do perfekcije.
Danas ga smatraju jednim od najboljih motača džointa u svijetu, za što on kaže da mu vuči smiješno. Upravo on je izradio najteži do sada poznati džoint koji je težio gotovo dva kilograma i bio oblika lubenice, a gorio je nešto više od tri sata.

– Moja mama je bila službenik u policiji, tako da ona mrzi ovo što radim. Tatu baš i nije briga, dok god sam uspješan, a njemu se činim uspješnim. Mislim da on baš i ne razumije čime se ja bavim. Ali to je OK, i ja jedva razumijem, kaže Tony.

Njegova djevojka bavi se fotografiranjem marihuane, a otkad se na prvom spoju pojavio s džointom u obliku ruže, njih su dvoje nerazdvojni.

Tony Greenhand; Instagram

Izdvojeni članak

Dan marihuane: 420 pokrenuli su srednjoškolci

7.000 dolara za džoint u obliku AK-47 

U početku nije bio toliko uspješan, a prisjeća se kako je prvi puta kada je motao koristio previše sline. Prva ‘skulptura’ koju je izradio bila je raketa, a uslijedili su aligator i mali joint u obliku zmaja. Vježbom se usavršio, a dijelom zahvaljujući legalizaciji uporabe marihuane u Oregonu i sve većoj popularnosti ovog opijata na društvenim mrežama, njegove su usluge postale vrlo tražene. Tako se Tony natječe u izradi džointa putem društvenih mreža, a njegov rad možete pratiti i na njegovu Instagram profilu

Nedavno je jedan bogati mladić, inače ljubitelj oružja, od njega zatražio da mu izradi najprije granatu, a potom i automatsku pušku AK- 47. Za njenu izradu trebalo mu je nekoliko rola rizla i otprilike 230 grama marihuane, a vremenski je izrada trajala 40 sati. Je li se isplatilo, procijenite sami – Tony ju je prodao za vrtoglavih 7.000 dolara. 

– Tko može kazati da za život zarađuje motajući džoint? To čak ni ne zvuči stvarno kada se izgovori, zaključuje Tony.

Mladić radi posao iz snova: Zarađuje tisuće motajući džoint!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap