Pretraga

Mladići darovali premijeru dres s brojem nezaposlenih

A- A+


Izdvojeni članak

Mladež političkih stranaka: HDZ

Ili u opozicijskoj ili vladajućoj stranci, mladi ljudi često imaju kreativne ideje kako prenijeti poruku političkim dužnosnicima. Ovaj put radilo se o mladeži HDZ-a koja je na originalan način prenijela premijeru Zoranu Milanoviću poruku o stanju u državi. Naime, darovali su mu dres s brojem nezaposlenih.

Uoči sjednice Vlade danas je osam mladića na Markovu trgu došlo odjeveno u dresove hrvatske nogometne reprezentacije. Sa sobom su ponijeli još jedan dres, onaj s imenom premijera Zorana Milanovića. Međutim, broj na njegovom dresu bio je znakovit, 333.533.
Radi se o trenutnom broju nezaposlenih u Hrvatskoj.

Nakon što je Zoran Milanović nedavno uočen da trči makismirskom šumom u dresu engleske nogometne reprezentacije, mladež najveće opozicijske stranke odlučila je darovati mu prigodan dres.

Zbog toga je osmero mladića iz mladeži HDZ-a jutros posjetilo Markov trg kako bi premijeru uručili novi dres. Međutim, Milanovićev dres bio je posebno pripremljen samo za njegovu poziciju. Osim inicijala Z.M. na dresu je stajao broj 333.533, što je trenutni broj nezaposlenih u Republici Hrvatskoj.

– To je dres hrvatske reprezentacije s jednim brojem koji je poveći i koji svaki dan raste, objasnili su dečki iz mladeži HDZ-a.

Uoči dolaska na Markov trg,  ministar Tihomir Jakovina i ministrica Vesna Pusić su se se potpisali na dres za premijera.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap