Pretraga

Modernizacija ZET-a: Uskoro će građani doznavati točno vrijeme dolaska vozila kao i trajanje putovanja

A- A+

Stanovnici Zagreba na sve strane kude javni promet, a prvenstveno iskazuju nezadovoljstvo zbog kašnjenja ZET-ovih vozila. Međutim, iz Zagrebačkog električnog tramvaja su javili kako će građani uskoro na njihovoj internetskoj stranici moći unijeti polazišnu i odredišnu adresu te da će im sustav ponuditi sve opcije putovanja. Također će doznati točan polazak, ali i trajanje putovanja.

Foto: srednja.hr

Zagrebački električni tramvaj uskoro će svojim građanima ponuditi novu i poboljšanu uslugu. Naime, modernizirat će internetsku stranicu na kojoj će sve korisne informacije putnicima biti preglednije, ali će izraditi i prikaz za pametne telefone, piše Večernji list.

Izdvojeni članak

Izvrsan prijedlog ZET-u: ‘Karte neka koštaju 3,50 kune’

Putnici će sve informacije dobivati preko interneta

Izuzev novog dizajna web stranice, putnici će se najviše oduševiti dijelom o planiranju putovanja. ZET će uskoro svim korisnicima ponuditi alat pomoću kojega će moći unijeti polazišnu i odredišnu adresu te će im sustav predložiti više opcija putovanja.

Osim broja linije kao i najbliže stanice, putnici će također moći izračunati i vrijeme koje će potrošiti na putovanje, ali će i doznati i točni vrijeme dolaska vozila na određenu stanicu.

Naime, nedavno je sliče opcije nudila studentska aplikacija ZETcheck koju su ugasili uz obrazloženje da su autori aplikacije neovlašteno koristili izvor informacija tvrtke koja ZET-u održava sustav.

Izdvojeni članak

Karte ‘rastu’ u ZET-ovim aparatima: Putnici pronašli novu metodu švercanja

Predstavljanje nove web stranice sredinom lipnja

Modernizacija ZET-ove web stranice uvelike će pomoći i onima koji se ne snalaze najbolje po Zagrebu jer će uskoro moći dobiti informacije na kojoj stanici ili okretištu trebaju izaći do svog konačnog odredišta. – Cjelokupna ponuda ZET-a bit će dostupnija i preglednija na novim internetskim stranicama. Intenzivno radimo na razvijanju komunikacijskih kanala i informiranosti putnika, poručio je navedenom izvoru glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Predstavljanje nove internetske stranice Zagrebačkog električnog tramvaja predviđeno je za sredinu lipnja. – Zainteresirani će putnici dobiti i poruku o zastojima u cijelom gradskom prometu ili biti informirani o svim drugim važnijim vijestima iz javnog prijevoza, a bit će im ponuđeni i savjetovani alternativni pravci koje mogu koristiti u slučaju većih gužvi, za kraj su poručili iz ZET-a.

Copy link
Powered by Social Snap