Pretraga

Mogu li se izjednačiti mogućnosti mladih iz ruralnih područja? O toj temi raspravljat će upravo mladi

A- A+

Mladi u dobi od 15 do 30 godina pozvani su da daju svoje mišljenje o preporukama o budućnosti Europe u području mladih na okruglom stolu koji organizira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Održat će se u Zagrebu u dva termina, a prijave traju do 5. rujna.

Foto: SDUDM

Središnji državni ured za demografiju i mlade organizira okrugli stol na temu preporuka Konferencije o budućnosti Europe u području mladih. Pozvani su svi mladi u dobi od 15 do 30 godina da sudjeluju i daju svoje mišljenje o preporukama o budućnosti Europe u području mladih.

Okrugli stol će se održati u dva termina, 12. i 15. rujna u trajanju od 10 do 14 sati u prostorijama Hotela Dubrovnik u Zagrebu. Programe za dva dana možete pronaći ovdje, a prijave traju do 5. rujna.

Izdvojeni članak

Zašto se isplati volontirati na konferencijama?

– Okvirne teme za raspravu na okruglom stolu odnose se na mogućnosti sudjelovanja u demokratskim procesima i procesima donošenja odluka na svim razinama, pripreme za ulazak u svijet rada, pristup socijalnoj zaštiti i stanovanju, smanjivanje posljedica za mlade u vremenima krize te izjednačavanje mogućnosti za mlade u ruralnim područjima, objasnili su iz SDUDM-a.

Naglašavaju i kako se nakon isteka roka za prijavu zbog kapaciteta dvorane neće biti moguće naknadno prijaviti, a svim sudionicima okruglog stola bit će osiguran ručak.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap