Pretraga

Muškarce kod žena najviše odbijaju ove stvari

Mnoge žene doživjele su ono što nikome ne žele – upoznaju muškarca, stvari krenu dobrim smjerom, a on se odjednom ne javlja, čini se bez razloga. Ponekad uopće nije stvar u vama, no često se radi o jednoj ili nekoliko uobičajenih stvari koje muškarce odbijaju od žene.

Kao što to imaju i žene, tako i muškarci mrze nekoliko stvari koje žene rade i zbog kojih odluče prekinuti tek započeti odnos. Nekoliko je ‘turnoffa’ koji smetaju većinu muškaraca, a portal Her Campus od muških studenata je doznao koji su to.

Preemocionalne djevojke

Mijenjanje raspoloženja, cmoljenje na svaku sitnicu i scene u javnosti su ono što će odbiti svakog normalnog muškarca. Sve su to crvene zastave za dečke, a trebale bi biti i za vas. Pretjerana osjetljivost definitivno je nešto na čemu biste trebali raditi, ako ste se ikada našli u situaciji da plačete zbog najmanje sitnice i svojem partneru radite probleme u javnosti.

Manjak povjerenja

Iako je ovo očita stvar, moguće je da dajete suptilne naznake da niste osoba od povjerenja. Ukoliko ste skloni očijukanju, iako to možda ne radite svjesno, mnogi muškarci pobjeći će od vas glavom bez obzira. Flertanje i dopisivanje s drugim muškarcima također im nisu dragi, a to nije ništa čudno.

Opijanje na dnevnoj bazi

Svi znate barem jednu mladu ženu za koju se čini da nikako ne može kontrolirati svoju konzumaciju alkohola. Može ona biti odlična kad je trijezna, no u trenucima opijanja postaje pijani nered koji često rezultira lošim odlukama i nesvjesticom. Takvo ponašanje kvalitetni muškarci smatraju odbojnim, ali i razočaravajućim.

Pušenje

Ne samo da je pušenje štetno za vaša pluća i generalno zdravlje, često ga i muškarci smatraju lošom i ružnom navikom. Ukoliko pušite kako biste smanjili stres, radije se upišite u teretanu i radite nešto dobro za sebe i svoje tijelo.

Previše šminke i dotjerivanja, ali i neurednost

Izgled je dosta važan, no previše make up-a, dotjerivanja i opterećenosti vanjskim muškarcima i nije toliko privlačno. Ljudi općenito vole prirodnost prije svega, a najvažnije je da ste uredni i čisti. Upravo neurednost i nehigijena su nešto što također odbija potencijalne partnere.

Ovisnost o partneru

Mnogi muškarci mrze kada se djevojka u njegovom društvu ne zna snaći te se drži njega kao krpelj. Ako sva njegova pažnja nije na njoj, a njoj to smeta, za muškarce je to velika crvena zastava.

Nema prijateljstva

Ako ne može biti prijatelj s vama teško je da će htjeti biti u ozbiljnijem odnosu. Za mnoge muškarce vrijedi to pravilo, stoga budite što opušteniji i iskreniji te nemojte glumiti nešto što niste kako biste mu se svidjeli.