Pretraga

Muškarci opisali kakvu ženu smatraju idealnom

Vanity Fair i 60 Minutes proveli su anketu kojom su ušli u umove muškaraca te otkrili kakva je po njima savršena žena. Doznajte koje su odgovore ponudili te koje su najvažnije kvalitete suprotnog spola. Također su otkrili i tko je od slavnih ličnosti idealan materijal za buduću suprugu.

i980.photobucket.com

Kao što muškarci pokušavaju otkriti što se zbiva u ženskim glavama, tako je i muški um nepoznati teritorij za pripadnice nježnijeg spola. Vanity Fair i 60 Minutes odlučili su provesti anketu među muškarcima kako bi doznali kakava je po njima idealna žena.

Humor je najvažnija kvaliteta

Čak dvije trećine sudionika priznali su kako je vrlo teško pronaći dobru ženu. Pritom su istaknuli koje su im kvalitete najvažnije kod suprotnog spola.

Na prvom mjestu je humor. Preko 70 posto sudionika je reklo da im je kod žena primaran smisao za humor, dok ih je samo 33 posto istaknulo kako za partnericu žele pametnu djevojku. Stručnjaci su zahvaljujući provedenoj anketi doznali da je za svega 40 posto ispitanih muškaraca privlačna djevojka koja ima izražene majčinske instinkte.

Ljubav prolazi kroz želudac za samo tri posto sudionika, a iznenađujuće je da je isti postotak onih koji traže ženu zdravih seksualnih nagona.

Od zvijezda, Penny bi bila idealna supruga

Možda nisu htjeli ispasti površni, no jedva cijeli jedan postotak muškaraca obraća pažnju na fizički izgled. Vjerovali u to ili ne, sudionici su prije izgleda naveli mnoštvo psihičkih osobina, a tek onda istaknuli važnost vanjštine.

Kad su trebali navesti koju bi ličnost iz popularnih TV serija izdvojili kao savršen izbor za buduću suprugu, njih 23 posto odlučilo se za samostalnu, atraktivnu plavušu Penny iz serije ‘The Big Bang Theory‘.

Muškarci opisali kakvu ženu smatraju idealnom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap