Pretraga

Na FOI-ju se održava 10. Tjedan karijera: Roboti, jednorozi i umjetna inteligencija

A- A+

U Varaždinu na Fakultetu organizacije i informatike idući se tjedan održava 10. Tjedan karijera, događaj namijenjen studentima. Sudjelovat će gotovo 60 poslodavaca te se studentima nudi više od 120 različitih aktivnosti. Fokus ovogodišnjeg Tjedna karijera bit će na tehnologijama budućnosti, poput umjetne inteligencije, a panele možete pratiti i uživo online.

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu ove godine organizira 10. Tjedan karijera. Događaj je to za sve studente koji žele priliku kako bi se povezali s budućim poslodavcima već tijekom fakultetskih dana. Ovogodišnji Tjedan karijera posvećen je budućim tehnologijama poput umjetne inteligencije, a trajat će pet dana od 18. do 22. listopada.

– U organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike, Tjedan karijera ugošćuje gotovo 60 poslodavaca i studentima nudi više od 120 različitih aktivnosti. Kroz pet dana poslodavci će se predstaviti kroz panel diskusije o stručnim temama, više radionica, online pitcha te kroz Karijerni špancir gdje će studenti imati mogućnosti za neformalno umrežavanje s poslodavcima u razgovorima jedan na jedan, poručili su s FOI-ja.

Izdvojeni članak

Umjetna inteligencija u poslovanju i računalne igre u studijskim programima FOI-ja

Prvog dana događaja bit će uvodno predavanje na temu ‘People&Robots: what’s next?’ koje će održati Matija Kopić, suosnivač i direktor hrvatskog proizvođača autonomnih logističkih robota Gideon Brothers. Nakon uvodnog predavanja započet će panel diskusija ‘AI@foi.unizg.hr’ pod moderiranjem Jana Štedula, a na kojoj će, uz Matiju Kopića, sudjelovati i Dražen Oreščanin, Hajdi Ćenan, Marko Velić i Tajana Šokec Šelimber.

– Svim zainteresiranima bit će omogućeno praćenje uvodnog predavanja i panel rasprave putem prijenosa uživo. Istoga dana u dvorištu Fakulteta zainteresirani će moći pogledati zabavnu stranu tehnologije poput 3D printera, dronova, igrica i optičkih naočala na FOI-jevom Tech showu, najavili su iz FOI-ja.

Više informacija o programu možete pogledati ovdje.

Na FOI-ju se održava 10. Tjedan karijera: Roboti, jednorozi i umjetna inteligencija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap