Pretraga

Na manifestaciji ‘Dojdi osmaš’ sudjeluje preko 80 srednjih škola

A- A+

Tradicionalna manifestacija ‘Dojdi osmaš’ na kojoj srednje škole iz Zagreba predstavljaju svoje programe, ove će se godine održati 15. svibnja u petak. No za razliku od prethodnih godina, kada je mjesto radnje bio središnji Trg, ovoga puta će se događanja odvijati u parku Zrinjevac. Sudjelovat će oko 80 škola, dok će ih se preko 30 predstaviti nastupom na pozornici.

Foto: Iz arhive portala srednja.hr

Mnoštvo informacija o nastavku svoga obrazovanja, budući srednjoškolci  moći će dobiti na još jednoj manifestaciji ‘Dojdi osmaš’. Kako nam potvrđuju iz Grada Zagreba događaj se održava u petak 15. svibnja u parku Zrinjevac.

Izdvojeni članak

Manifestacija ‘Dojdi osmaš’ u Zagrebu i ove godine

Sudjelovat će najmanje 80 škola, koliko ih se do sada prijavilo, a njih više od 30 predstavit će se nastupom na pozornici, koja će biti smještena u glazbenom paviljonu parka Zrinjevac. Druge škole će se prezentirati različitim promotivnim materijalima ili kroz video predstavljanje.

Podsjećamo da možete prijaviti čak deset obrazovnih programa u ukupno pet škola, stoga dođite i provjerite koja škola vam nudi najbolje mogućnosti.

Ako ne možete posjetiti manifestaciju na ovoj poveznici možete provjeriti informacije, o mnoštvu srednjih škola u velikim hrvatskim gradovima.

Pogledajte i video predstavljanje Prve ekonomske škole u Zagrebu, koje je snimljeno na ‘Dojdi osmašu’ prije tri godine. Na našem YouTube kanalu, možete pogledati video prezentacije i niza drugih škola.

Na Facebook stranici ‘Upisi u srednje škole’ pak pratite najsvježije informacije o svemu važnome za upise.

Na manifestaciji ‘Dojdi osmaš’ sudjeluje preko 80 srednjih škola
Share via
Copy link
Powered by Social Snap