Pretraga

Na području Zadra provaljeno u sedam stanova, sumnja se na 21-godišnju djevojku

A- A+

Na području Zadra počinjeno je sedam provala u stanove i krađa za koje se sumnjiči 21-godišnjakinja. Sumnjiči se da je provalila u nekoliko stanova iz kojih je otuđila zlatni nakit te u jedan stan iz kojeg je ukrala novčanik. U nekoliko stanova je provalila i ispreturala stvari bez da je otuđila išta, a protiv nje je podnesena kaznena prijava.

Ilustracija: Pixabay

Djevojka (21) s područja Zadra sumnjiči se za počinjenje sedam teških krađa, od kojih su tri u pokušaju. Krajem siječnja ove godine provaljivala je u stanove u Zadru i ukrala zlatni nakit i druge predmete te provalila u još tri stana iz kojih nije uzela ništa. Vlasnike stanova je oštetila za više od 54 tisuće kuna.

Sumnjiči se da je na predjelu Poluotoka provalila u stan 52-godišnjaka i ukrala zlatni nakit, a dan kasnije u stan 31-godišnjakinje odakle je otuđila zlatni nakit, odjeću i sat. Nakon toga se sumnjiči za provalu u stanove 56-godišnjakinje i 64-godišnjaka, gdje je ukrala zlatni nakit.

Izdvojeni članak

Kradljivica upala u dom na Savi, ukrala novčanik i u pokušaju bijega udarila studenticu

Također se sumnjiči da je na predjelu Jazine provalila u tri stana u kojima je ispreturala stvari, ali nije ništa ukrala. Ukupna počinjena šteta je više od 54 tisuće kuna, a protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap