Pretraga

Nadaju se stvoriti novog Rimca: Poslovni dnevnik odlučio iznenaditi sve učenike i studente

A- A+

Poslovni dnevnik, razočaran slabom financijskom pismenošću mladih, odlučio je sve učenike i studente iznenaditi besplatnom e-pretplatom. Mladima nude savjete o financijskoj pismenosti, inovacijama, novim tržišnim nišama te ih žele upoznati s poduzetništvom. Sve što trebate za pristup izdanjima Poslovnog je popuniti obrazac.

ilustracija Andreas Klassen | Unsplash

– Nikada nije prerano da počnemo razvijati poslovni mindset makar se još školovali. To je način razmišljanja s kojim prihvaćamo izazove, pogreške, neuspjehe, kojim prepoznajemo prilike, razvijamo nove vještine, tj. to je mindset koji ne čeka drugi rok, kažu iz Poslovnog dnevnika.

Motivirani novim istraživanjem Hrvatske udruge banaka i Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj koji su ukazali na slabu financijsku pismenost mladih, ali i općom podcijenjenosti poduzetništva u društvu, odlučili su nešto poduzeti.

– Poslovni dnevnik, vodeći poslovni medij u državi, na misiji je razvoja poslovnih znanja i vještina mladih. U nadi da će Hrvatska kroz koju godinu iznjedriti još jednog Rimca ili Mrvoša. I zato je pokrenut cjelogodišnji multimedijski projekt – Poslovni mindset! Kroz projekt poklanjamo godišnju e-pretplatu na Poslovni dnevnik svim prijavljenim srednjoškolcima i studentima, pokrećemo razgovor o ovim važnim temama kroz posebne rubrike u Poslovnom dnevniku i web portalu, snimamo edukativne videoemisije, intervjue i okrugle stolove, sve uz podršku partnera projekta, kažu iz Poslovnog.

Za besplatnu e-pretplatu na Poslovni dnevnik prijavite se ovdje.

– Ono što ćeš moći naučiti kroz projekt nisu samo puke informacije o biznisu, već i iskustva i ideje onih koji su poduzetnici godinama ili su u njega tek zakoračili. Nudimo pritom i savjete o financijskoj pismenosti, inovacijama, novim tržišnim nišama kao i potrebnim financijskim instrumentima za pokretanje ili održanje biznisa, najavljuju.

Nadaju se stvoriti novog Rimca: Poslovni dnevnik odlučio iznenaditi sve učenike i studente
Share via
Copy link
Powered by Social Snap