Pretraga

Najgore vrste pijanih ljudi

A- A+

Svi znamo da alkohol izvlači najbolje, ali i najgore od ljudi. Dok neki dobro podnose alkohol, postoje i mnogi koji se sasvim promijene i postanu užasno naporni i iritantni. Buzzfeed je napravio listu najgorih vrsta pijanih ljudi, a sigurni smo da ćete na listi pronaći barem neke od svojih prijatelja.

Oni koji uvijek započinju svađu ili tučnjavu

Alkohol kod nekih osoba potiče agresiju, a umjesto da se zabave, neki ljudi samo čekaju da započnu svađu. Još gore je kad krenu s naguravanjem, tako da do kraja večeri uvijek sukobi eskaliraju do šaketanja, ili kod pripadnica ‘nježnijeg spola’, čupanja kose.

Oni koji bare sve što gmiže

Neki muškarci smatraju kako ih alkohol pretvara u Jamesa Bonda, pa svoje zavodničke sposobnosti isprobavaju na svakom primjerku ženskog roda koji prođe. Za svoj ljigavi način upucavanja u tom trenutku misle da je iznimno zavodnički i sexy.

Oni koji cvile cijelu večer

Možda je prekinula vezu, pala ispit ili pogledala zadnju epizodu ‘Vampirskih dnevnika’, nebitno je. Ova osoba jednom kad krene jecati, neće stati, a večer ćete provesti tješeći je u wc-u, dok ostali bijesno udaraju šakama po vratima i viču ‘WTF’.

Dobro je ako povrate samo u toalet

Ukoliko se za vrijeme večernjih tuluma družite s ovakvom osobom, bolje je da to ne činite u svom stanu jer će sadržaj njenog želuca vjerojatno završiti na vašem namještaju, a ako imate sreće, čistit ćete samo toalet. Pametno je također da stojite barem koji metar od takve osobe, kako se ne bi ispovraćala po vama.

Oni koji promišljaju o postojanju života

Ovo su osobe koje pod utjecajem alkohola postaju dubokoumne i ne staju blebetati o smislu života, brodolomu ljubavne veze, filozofiji, čemu god. Najbolje je da se samo smiješite i klimate glavom, ali mi vam preporučamo da date petama vjetra jer će vas samo naživcirati.

Neće piti jer voze, ali se ipak napiju

Vožnja u pijanom stanju vrlo je opasna, stoga je uvijek dobro da netko u ekipi odluči tu večer biti savjestan vozač kako ne bi ugrozio ostale. Iznimno je kretenski kad se takva osoba na kraju ne drži dogovora, i napije se ko svinja.

Oni koji ne povraćaju u toalet

Ovakve osobe na vašem kućnom tulumu za sobom ostavljaju tragove tjelesnih izlučevina u svim kutevima vaše kupaonice, osim u wc školjci.

Oni bez kriterija

Svi znamo barem jednu osobu koja se napije, i nema apsolutno nikakve kriterije, pa se žvaljakaju sa svima na koje nalete. Nije da osuđujemo, ali ipak smatramo da je najbolje ljubiti se s osobama s kojima bi to činili i inače.

‘Jako sam pijan’

Poznata vam je situacija kad sretnete nekoga a on se hvali time kako je totalno pijan. Također, cijelu večer to ponavlja, kao da zaslužuje Nobelovu nagradu za to. Svijet valjda mora znati za njegovo pijanstvo, stoga mu/joj predložite da svima koje vidi obznani svoj uspjeh, samo neka se makne od vas.

Vječni romantičari

Posebno su iritantne osobe koje se napiju pa dobiju nevjerojatni poriv da vam izjavljuju ljubav i zaklinju se na vječno prijateljstvo, kad ih u realnosti boli ona stvar za vas.

Oni koji zaborave razgovor dan poslije

Mnogi se iznenade kada im pijana osoba izjavi osjećaje, pogotovo kad su o tome maštali dugo vremena. Hladan tuš dogodi se kad se sutradan trijezna osoba uopće ne sjeća razgovora koji ste vodili. Ne pričajte u alkoholiziranom stanju, a nemojte niti slušati drugu pijanu osobu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap