Pretraga

Najmlađa milijarderka u SAD-u nema završen ni fakultet

A- A+


Izdvojeni članak

Lista najbogatijih ljudi u povijesti čovječanstva

Lynsi Torres je sa svojih trideset godina jedna od najmlađih milijarderki na svijetu. Tajna uspjeha ove bogatašice leži u vlasništvu nad američkim lancem fast food restorana, In – N – Out Burger, međutim zanimljiva činjenica je da spomenuta žena nema niti jednu fakultetsku diplomu, a do vlasništva nad velikom imovinom svoje rodbine došla je na prilično bizaran način.

Amerikanki Lynsi Torres život je ispisao neobičnu priču. Niz članova obitelji moralo je poginuti kako bi ova Amerikanka zasjela na tron najbogatije i najmlađe osobe u SAD – u. Dok nije naslijedila lanac restorana mnogi nisu znali niti da postoji.

Izdvojeni članak

Tinejdžer se obogatio prodajom kičastih božićnih džempera

Bogatašica preko noći

Davne 1948. godine In – N Out Burger osnovali su Esther i Harry Snyder u SAD-a u obliku malenog štanda na kojem su se pekli hamburgeri.
Međutim tijekom godina je ovaj štand postao lanac restorana da bi danas brojao preko 280 poslovnica u pet američkih država. Vrijednost imovine koju je spletom okolnosti ‘dobila’ ova Amerikanka iznosi nešto više od milijardu dolara.

Mlada Torres do prije nekoliko dana kad o njoj nije objavljen članak u američkom Bloombergu bila je potpuno nepoznata naciji, a nije se nalazila niti na svim listama bogataša koje se svake godine javno objavljuju.

Izdvojeni članak

Slavni i bogati koji su napustili školu

Svi pomrli, pa ona ostala jedina nasljednica

Tridesetogodišnjakinja koja se udavala tri puta do nevjerojatnog je bogatstva došla zbog nesretnih smrtnih slučajeva u obitelji. Još 1976. godine je umro njezin djed, osnivač lanca restorana, te ga je naslijedio sin Rich koji je odlično poslovao.

Međutim Rich je poginuo u avionskoj nesreći 1993., pa je lanac brze hrane naslijedio Torresin otac, Harry Guy Snyder. Međutim crna kob se nastavila, pa je i njezin otac nesretno umro od predoziranja lijekovima. Njegova supruga Esther je preuzela kontrolu nad tvrtkom, no pogađate – i ona je umrla od starosti i to 2006. godine.
Nakon niza nesretnih slučajeva cijelo obiteljsko bogatstvo pripalo je mladoj Torres.

Skriva se, ali uzaludno

Tajanstvena žena koja je nesretnom obiteljskom pričom popunjenom nizom smrtnih slučajeva došla do bogatstva, rijetko kad se izlaže javnosti.
– Ne znam apsolutno ništa o njoj. Kad su svi umrli, nisam imao pojma da je baka Esther imala unuku koja bi naslijedila ovu tvrtku, kazala je Janet Lowder, jedna od voditeljica restorana u Kaliforniji.

Misteriozna milijarderka i dalje ne želi izlaziti u javnost sa svojim očitovanjem. Ono što se zna jest da je više puta bila na sudu s daljnjom rodbinom kako bi očuvala većinsko vlasništvo nad tvrtkom te da nije visokoobrazovana.
Međutim život joj je tako posložio karte da je postala spontana milijarderka, a sad to više ne može skrivati.

Najmlađa milijarderka u SAD-u nema završen ni fakultet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap