Pretraga

Najpoznatije profesorice koje su spavale sa svojim učenicima

A- A+

Nastavno osoblje i učenici u stalnom su kontaktu, pa se ponekad dogodi da ‘popuste’ uobičajeni profesionalni odnosi te dođe do afere druge vrste. Time se eventualno može prekršiti školski statut i uručiti otkaz profesoru, osim ako je učenik maloljetan. Tada profesori odgovaraju pred zakonom za pedofiliju, kao i ostali građani. U tekstu navodimo najpoznatije profesorice, koje su optužene ili osuđene za čitav niz seksualnih zlodjela, od slanja lascivnih fotografija, do spavanja s maloljetnicima.

Hope Jacoby

Intenzivni kontakti između profesora i učenika, osobito kada se radi o mladom nastavnom osoblju te hormonima nabujalim srednjoškolcima, znaju završiti prisnije od očekivanog. To nije veliki problem u slučajevima kada učenici nisu maloljetni, no dosta se situacija zbilo, gdje se ta zakonska granica prelazi. U tekstu donosimo najpoznatije profesorice koje su spavale sa svojim učenicima, pa su radi toga kazneno gonjene, dobile otkaz ili snosile druge posljedice, prema portalu ranker.com.

Izdvojeni članak

Pročitajte što hrvatski srednjoškolci misle o pedofilima

1. Hope Jacoby

Hope Jacoby 23-godišnja je profesorica tjelesnog odgoja koja je optužena za oralno zadovoljavanje i seksualno općenje s učenikom koji je imao između 14 i 17 godina. Sve bi to ostalo pokriveno velom tajne, da se tinejdžer nije odlučio pohvaliti svojim prijateljima, uz to pokazujući profesoričine fotografije na mobitelu.

2. Lindsay Massaro

S 26 godina Lindsay je optužena za seks s učenikom osmog razreda iz svoje osnovne škole, a prljave igrice izvodila je u automobilu i u svojoj spavaćoj sobi. Policiji je slučaj prijavio dječakov otac.

3. Lisa Glide

Ona je predavala dramu u srednjoj školi Old Bridge u Middlesexu u Massachusettsu. S 35 godina je navodno dva puta spavala s učenikom koji je imao 17 i pol. Iako je mladić uvjeravao policiju da ona nije nimalo kriva, no dobila je pet godina uvjetne kazne.

Izdvojeni članak

Profesor osumnjičen za pedofiliju vraća se u školu, roditelji u strahu

4. Carrie McCandless

Ona je bila trenerica navijanja u srednjoj školi Brighton Charter u Coloradu. Za vrijeme školskog kampiranja, opila je i zaskočila jednog od svojih učenika, te radila s njim ‘sve osim seksa’. U to vrijeme Carrie je imala 29 godina, a srednjoškolac 17. Cijela scena se događala pored jednog njegovog prijatelja, koji je spavao nekoliko metara dalje. Trenerica je kažnjena s 45 dana zatvora.

5. Amy McElhenney

Amy je bila profesorica španjolskog jezika u jednoj teksaškoj srednjoj školi. U dobi od 25 godina spavala je s učenikom koji je imao 18. Kako je u Teksasu upravo 18 godina dobna granica za seks, Amy nije optužena za pedofiliju, ali je izgubila posao te potporu zajednice zbog odredbe koja ne dopušta intimnost profesorice i učenika.

6. Sheral Lee Smith

Ova je profesorica duboko zabrazdila, po optužbama koje joj se stavljaju na teret. Sheral je optužena da je 14-godišnjeg učenika pozvala kući, drogirala, te zatim seksualno iskoristila. Ona pak tvrdi da je riječ o namještaljci koja je zasnovana na običnoj špekulaciji, koja se brzinom svjetlosti raširila po srednjoj školi.

7. Deanna Higgins

Profesorica znanosti Deanna Higgins bila je 27-godišnjakinja, sretno udata, bez ikakvih velikih životnih briga. Sve do jednog dana kada su joj krim inspektori pokucali na vrata, budući da su pronašli njene gaćice u automobilu jednog od bivših učenika, koji je u to vrijeme bio 16-godišnjak. Situaciju joj je dodatno otežao vlastiti muž, koji joj je u mobitelu pronašao poruke lascivnog sadržaja upletenog mladića.

Stephanie Ragusa kažnjena s 10 godina zatvora, za seks s tri maloljetna učenika

Izdvojeni članak

Majke se skinule za seksi kalendar kako ne bi ukinuli školski autobus

8. Amber Jennings

Ova profesorica je dobila dvije godine uvjetnog zatvora, iako nije imala nikakav fizički kontakt s učenikom. Naime 32-godišnja Amber, koja je predavala engleski jezik srednjoj školi Shepard Hill u Massachusettsu slala je svoje gole fotografije i video isječke svojem bivšem učeniku, koji je tada imao 16 godina. Kada je majka dječaka sve saznala, obrušila se na profesoricu, te je sve završilo spomenutim raspletom na sudu.

9. Michelle Preston

Ona je također bila trenerica navijanja te seksualna predatorica. Prvo je slala svoje gole fotografije, nekoliko svojih učenika, a zatim i imala seksualni odnos s ukupno tri mladića, koji su bili maloljetni, ali ipak iznad dopuštene dobne granice za seksualno općenje. Međutim, to joj nije puno pomoglo kod školskog odbora, muža te zakona, budući da je stavljena na listu seksualnih prijestupnika.

10. Stephanie Ragusa

Profesorica matematike iz Tampe, za razliku od svih prije navedenih, pošteno će platiti svoju nesmotrenost. Naime za razvratno ponašanje i zavođenje 14-godišnjaka, te dva nezakonita seksa s mladićima 16 godina starim, Stephanie je dobila desetljeće zatvora, unatoč olakotnoj okolnosti da je sve priznala.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap