Pretraga

Najprivlačnija zanimanja kojima se bave muškarci

A- A+

Poznato je da žene padaju na uniforme, to jest da su im muškarci u uniformama posebno privlačni. Stoga nije ni čudno da se među najprivlačnijim muškim zanimanjima nalazi najviše onih uz koje su propisane odore. Pogledajte čim se trebate baviti ako želite da nježniji spol ostane bez daha.

www.29palmsunderground.com

Vatrogasci, policajci ili piloti zauzimaju poseban dio srca kod pripadnica nježnijeg spola, što i nije čudno s obzirom da je poznato kako većina žena pada na muškarce u uniformama. U biranju najprivlačnijih muških zanimanja stoga su svoje mjesto našli poslovi u kojima je propisan strogi dress code, a evo koji su to poslovi jačeg spola prema ženama omiljeni.

Izdvojeni članak

Otkrijte zanimanje: Vozač taksija je čuvar svih tajni

Fitness instruktori

Ne postoji odora, ali isklesana tijela sasvim su dovoljna da mame ženske uzdahe. Budući da provode sate i sate vježbajući, uopće nije upitno zašto su se fitness instruktori našli na ovoj popisu najprivlačnijih muških zanimanja.

Kuhari

Da ljubav ide kroz želudac, ne misle samo muškarci nego i suprotni spol. Prema mnogim djevojkama i zrelijim ženama da ih muškarci obore s nogu, ponekad je dovoljno da su spretni u kuhinji, što logično vodi k tome da im je zanimanje kuhara visoko pozicionirano.

Izdvojeni članak

Evo 110 zanimanja koja će biti vrhunski plaćena 2030.

Odvjetnik

Odijelo, kravata, košulja i aktovka u ruci, zajedno s intelektualnim sposobnostima predstavljaju dobitnu kombinaciju kod žena. Zlobnici bi, pak, tome dodali i odeblji novčanik, no mi se ipak držimo toga da je djevojkama privlačan izgled odvjetnika bez obzira na stanje na bankovnom računu.

Vrtlar

San svake bogatašice je zaposliti zgodnog i mladog vrtlara koji će se brinuti o njihovim biljkama, ali se ujedno upustiti u nekakav dublji odnos s njima. Upravo smo prepričali većinu američkih filmova ili serija, no realnost nije daleko. Vrtlari su, naime, među top pet najprivlačnijih muških zanimanja.

Izdvojeni članak

Pogledajte koja su najplaćenija zanimanja u metropoli

‘Uniformaši’

U jednu skupinu svrstali smo sva zanimanja kojima je jedna stvar zajednička – obavezno nošenje odore ili uniforme. Tu su pripadnice ženskog spola uvrstile doktore, vatrogasce, policajce i na samom vrhu postavile pilote. O njima sanjare te im isti golicaju maštu, a sama odora je jedan od ključnih razloga zašto je to tako. Piloti su, pak, najprivlačniji jer njihov posao vuče za sobom najveći rizik i opasnost, ali i odgovornost.

Sportaši i glumci

Ni ovaj popis neće proći bez celebrityja među koje u posljednje vrijeme spada i sve više sportaša. Bilo da se radi o glumcima, pjevačima ili sportašima, pune li stupce u časopisima, posebno su privlačni velikom broju žena.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap