Pretraga

Najsretnija obitelj na svijetu treći put osvojila nacionalni loto

A- A+

Kad bi se sreća mjerila novcem, norveška obitelj Oksnes bi definitivno bila najsretnija na svijetu. U posljednjih šest godina, ovi srećkovići su zaradili na lutriji više od 3 milijuna eura.

Prošli tjedan 19-godišnji mladić Tord postao je treći član norveške obitelji Oksnes koji je osvojio glavni zgoditak na lutriji. Time je nastavio tradiciju oca Leifa i sestre Hege.

Izdvojeni članak

Slavni i bogati koji su napustili školu

Zanimljiva činjenica je da su Oksnesi osvajali ‘jack pot’ svaki put kad je 27-godišnja Hege bila trudna ili nakon što je rodila. – To je potpuno suludo, mi uopće ne igramo lutriju tako često, kazala je Hege.

Nagovaraju ‘srećonošću’ da zatrudni još koji put

Hege inače radi kao konobarica u restoranu brze hrane u sklopu benzinske postaje, a prvo dijete rodila je 2006. godine, samo dan nakon što je njezin otac Leif osvojio više od 4 milijuna kuna na nacionalnoj lutriji.

Tri godine kasnije, Hege je ponovno rodila i dan nakon poroda osvojila je 8,2 milijuna kuna. Njezin mlađi brat Tord zaokružio je pobjede osvojivši prošli tjedan 12,2 milijuna kuna.
BBC-u je Hege izjavila kako je sada u obitelji nagovaraju da zatrudni još koji put, jer očito će to uzrokovati još koji ‘jack pot’ u obitelji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap