Pretraga

Nakon ovih ženskih poteza muškarci polude

A- A+

Žene su svjesne nekih zavodljivih pokreta zbog kojih privuku poglede brojnih muškaraca, no postoji cijeli niz stvari koje mogu napraviti da snažniji spol poludi za njima. Otkrijte o kojim potezima i pokretima se radi.

Ponekad je dovoljno da žena napravi jedan od sljedećih poteza da zaokupi stopostotnu pažnju muškarca koji se nalazi u njenoj blizini. U muškim časopisima najviše pripadnika jačeg spola dalo je odgovor da su ovo najseksi situacije u kojima vole gledati djevojke i žene.

Izdvojeni članak

‘Svjetski zavodnik’ tvrdi: Hrvatice su lake žene

Muške košulje i tijesne traperice

Mnogi muškarci uživaju gledati svoje djevojke dok se oblače, pogotovo onda kada navlače skinny jeans. Iako u takvim situacijama žene izvode čudne pokrete pokušavajući se uvući u usku odjeću, svaki će mučkarac krajičkom oka uživati u tom prizoru. 

Još jedna stvar koja će izbaciti pripadnike snažnijeg spola,a vezana je uz odjeću, svakako je situacija u kojoj djevojka na svoje golo tijelo obuče njihovu košulju. Nije to bez razloga postala obavezna pojava u romantičnim komedijama i drugim holivudskom filmovima, baš kao što je slučaj i s vezanjem kravate.

Izdvojeni članak

Znanost otkriva: Iznenađujuća pravila privlačnosti

Zamahivanje i vezanje konjskog repa

Vjerojatno su mnoge žene svjesne da jedim zamahom kose mogu zavesti željeno muškarca. To ne znači da trebate mahati glavom i vlasima svake sekunde, nego s vremena na vrijeme elegantnim pokretom maknuti kosu s lica ili zamahnuti cijelom njenom dužinom.

Isti učinak postići ćete i vezanjem kose u konjski rep.

Grickanje usana

Svjesno ili nesvjesno grickanje usana gesta je koja će zagolicati maštu svakom muškarcu. Iako više preferiraju zagriz donje usne, jednako zavodljivo može biti i grickanje gornje.

Izdvojeni članak

Znanstveno dokazano: 12 načina kako biti privlačniji suprotnom spolu

Nježni dodiri i njihanje kukovima

Način na koji žene hodaju također je mnogim muškarcima jedna od prvih stvari na koje obraćaju pažnju. Većina ih voli kada pripadnice nježnijeg spola njišu svojim kukovima, čega su one jako svjesne pa s vremenom uče na takav način i hodati.

Nježnim dodirom nakon kojeg ste osjetili seksualnu napetost ili čudnu energiju u svom tijelu ureže se u pamćenje mnogih muškaraca, stoga se rado sjećaju prvog dodira koji su osjetili od djevojke ili supruge.

Nakon ovih ženskih poteza muškarci polude
Share via
Copy link
Powered by Social Snap