Pretraga

Nakon strašne nesreće u kojoj su izgubljena četiri mlada života, Općina proglasila Dan žalosti

A- A+

Nakon stravične prometne nesreće nedaleko Vinkovaca, u kojoj su izgubljena četiri mlada života, Općina Semeljci proglasila je Dan žalosti za 1. kolovoza 2020. Dan žalosti označit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske i zastave Općine Semeljci na pola koplja na zgradi Općine i na svim zgradama i ustanovama kojima je osnivač Općina.

Foto: Pixabay

Jučer smo izvijestili o stravičnoj prometnoj nesreći nedaleko Vinkovaca u kojoj su izgubljena četiri mlada života. Dvoje mladića i djevojaka koji su jučer smrtno stradali dolazi iz Općine Semeljci. Stoga je načelnik Grga Lončarević sutrašnji dan, 1. kolovoza, odlučio proglasiti Danom žalosti na području Općine.

Izdvojeni članak

Tragedija kod Vinkovaca: U stravičnoj nesreći poginulo četvero mladih

– Dan žalosti označit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske i zastave Općine Semeljci na pola koplja na zgradi Općine i na svim zgradama i ustanovama kojima je osnivač Općina. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima. Općina poziva sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti. Ovim putem izražavamo najdublju sućut obiteljima, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Općine Semeljci.

svijeća
Share via
Copy link
Powered by Social Snap