Pretraga

Nakon strašne nesreće u kojoj su izgubljena četiri mlada života, Općina proglasila Dan žalosti

Nakon stravične prometne nesreće nedaleko Vinkovaca, u kojoj su izgubljena četiri mlada života, Općina Semeljci proglasila je Dan žalosti za 1. kolovoza 2020. Dan žalosti označit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske i zastave Općine Semeljci na pola koplja na zgradi Općine i na svim zgradama i ustanovama kojima je osnivač Općina.

Foto: Pixabay

Jučer smo izvijestili o stravičnoj prometnoj nesreći nedaleko Vinkovaca u kojoj su izgubljena četiri mlada života. Dvoje mladića i djevojaka koji su jučer smrtno stradali dolazi iz Općine Semeljci. Stoga je načelnik Grga Lončarević sutrašnji dan, 1. kolovoza, odlučio proglasiti Danom žalosti na području Općine.

– Dan žalosti označit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske i zastave Općine Semeljci na pola koplja na zgradi Općine i na svim zgradama i ustanovama kojima je osnivač Općina. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima. Općina poziva sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti. Ovim putem izražavamo najdublju sućut obiteljima, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Općine Semeljci.