Pretraga

Nakon Trumpa, i Putin je napao Gretu: Ona mu uzvratila šalom

A- A+

Greta Thunberg ne sviđa se većini svjetskih moćnika. Prvo ju je napao američki, a potom i ruski predsjednik. Vladimir Putin osvrnuo se na govor klimatske aktivstice te poručio kako je mlada Šveđanka ‘loše informirana’. Greta mu je uzvrarila tako što je njegovu izjavu stavila u svoj opis na Twitteru.

Greta Thunberg / Foto: Screenshot YouTube

Ljubazna, ali slabo informirana tinejdžerica. Tako se, nakon izjave ruskog predsjednika, na Twitteru opisala Greta Thunberg.

Vladimir Putin se, gostujući na energetskom forumu u Moskvi dotakao, Gretina govora u UN-u.

-Ne dijelimo zajedničko uzbuđenje, a ona je loše informirana djevojka – rekao je Putin, prenosi BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodao je kako oni koji koriste djecu u osobne interese ne zaslužuju drugo nego biti prokleti.

– Nitko nije objasnio Greti da je moderni svijet složen i drugačiji te da ljudi u Africi i mnogim azijskim zemljama žele živjeti na istoj razini bogatstva kao u Švedskoj – rekao je predsjednik Ruske Federacije.

Siguran je, tvrdi, kako je Greta ljubazna i vrlo draga djevojka.

– Ipak, odrasli moraju učiniti sve kako tinejdžere i djecu ne bi doveli u neke ekstremne situacije – “upozorio” je Putin.

Gretinu reakciju nije trebalo dugo čekati, a ubrzo nakon promjene opisa na Twitteru dobila je i podršku twitteraške javnosti.

 

Podsjećamo, Gretin je nastup kritizirao i Donald Trump.

– Ona se čini kao sretna, mlada djevojka koja se raduje sjajnoj budućnosti. To je tako lijepo vidjeti! – ironičan je bio Trump, a Greta ga je, kad su se sreli na klimatskom summitu prostrijelila pogledom.

Nakon Trumpa, i Putin je napao Gretu: Ona mu uzvratila šalom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap