Pretraga

Napokon potvrđena i peta sezona serije La casa de papel!

A- A+

Netflixova hit serija La casa de papel, poznata i pod engleskim imenom Money Heist, je i službeno potvrđena za petu i šestu sezonu, prenosi španjolski portal Marca. Nakon četiri vrlo uspješne sezone, La casa de papel se vraća kako bismo napokon dobili zaključak druge pljačke.

Screenshot: YouTube

Iako je serija na početku skoro bila otkazana zbog slabe gledanosti na domaćem terenu, kada je završila na Netflixu, postala je globalni fenomen. Dovoljno govori i činjenica da se radi o najgledanijoj seriji ikada na Netflixu ne na engleskom jeziku, a i to da je seriju pogledalo više od 65 milijuna kućanstva!

Izdvojeni članak

8 stvari koje niste znali o seriji La casa de papel

Završetak četvrte sezone ne samo da ostavlja prostor za nastavak serije, već traži zaključak. Po pisanju portala španjolskog portala Marca, upravo nas to i čeka u petoj i šestoj sezoni. Iako Netflix još nije potvrdio nove sezone, Alex Pina je potvrdio da se spremaju nove sezone.

Postoji mali milijun teorija o tome što će se dogoditi u novim sezonama, no već smo navikli da nas ova serija uvijek iznenadi, pa nam samo ostaje čekati nove epizode i nadati se da ćemo ih ubrzo gledati!

Dok čekate novu sezonu, provjerite svoje znanje o seriji u našem sustavu Kvizovi!

 

Napokon potvrđena i peta sezona serije La casa de papel!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap