Pretraga

Napustio faks jer nalikuje poznatoj pjevačkoj zvijezdi i nada se velikom uspjehu u životu

A- A+

Aron Dale 25-godišnjak je koji neodoljivo podsjeća na Harryja Stylesa iz popularnog One Directiona. Taj svoj ‘dar’ odlučio je maksimalno iskoristiti, stoga je napustio studij inženjerstva na Sveučilištu u Northumbriju. Kaže da mu je sličnost s poznatom pjevačkom zvijezdom donijela šest poslova, ali i da ne može biti u vezi jer svaka djevojka postaje pretjerano ljubomorna na njegove ‘obožavateljice’.

Foto: Twitter

Nije rijedak slučaj da studenti odustaju od fakulteta, no iznenađujuće je kad odustanu od studija jer nalikuju nekoj svjetski poznatoj zvijezdi. Upravo to je napravio Aron Dale koji nalikuje pjevaču iz One Directiona Harryju Styleu. Ovaj 25-godišnjak tvrdi da ne može otići do trgovine, a da se za njega ne zalijepi mnoštvo obožavateljica. Stoga je odlučio iskoristiti svoju sličnost te odustao od studija inženjerstva na Sveučilištu u Northumbriju, piše Daily Mirror.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Nevjerojatno nalikuju na ‘dvojnike’

Karijera dvojnika Harryja Stylesa do sad mu je donijela mnoštvo poslova, a najčešće se radi o posjećivanju dječjih zabava. Iako svi u njegovu rodnom gradu znaju da se ne radi o pjevaču već Aronu, mladić tvrdi da ne može biti u vezi jer svaka njegova djevojka s vremenom postaje pretjerano ljubomorna na hrpu žena koje se nakače na njega.

– Na početku nisam primjećivao da ličim na Harryja jer je One Direction za mlađe djevojke pa se nisam interesirao za taj bend. Ali su me ubrzo ljudi počeli zaustavljati na ulici i buljiti u mene, a i obitelj i prijatelji su počeli komentirati sličnost. Ima to svojih prednosti i nedostataka, no to je sada moj život. Ne mogu mnogo napraviti da promijenim svoje lice, izjavio je 25-godišnji Aron za Mirror.

Zahvaljujući toj sličnosti, Dale se planira preseliti iz rodnog Redcara u London kako bi ostvario veliki uspjeh. Vjeruje da bi jednog dana mogao postati novo lice velikih svjetskih kompanija kao što su Coca-Cola ili L’Oreal.

Trenutno surađuje s pet agencija koje posluju s dvojnicima te ih naplaćuju 100 funti po satu, a iza sebe ima svega šest gaža u posljednjih godinu dana.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap