Pretraga

Kroz naš sustav kvizova sada uči preko 20.000 korisnika!

A- A+

Sustav kvizovi.srednja.hr pokrenuli smo krajem prošle godine, s namjerom da omogućimo jednostavno učenje novih znanja, ali i zabavu. U vremenima izolacije ova platforma pokazala se kao odličan alat uz nastavu na daljinu, što potvrđuje i velika brojka od 20.000 korisnika u sustavu!

Ulogirajte se u sustav kvizovi.srednja.hr

Kvizovi.srednja.hr nova je destinacija na Internetu koja vam može ponuditi znanje! To su dobro primijetili i korisnici, kojih sada u sustavu ima preko 20.000. Osim toga, otkako je započela nastava na daljinu, primjećujemo i povećanje broja novih pitanja u sustavu. To znači da su učenici i ostali koji žele učiti prepoznali potencijal koji ovaj sustav ima.

Inače, kvizovi.srednja.hr sustav je u kojem se trenutno nalazi preko 6.500 pitanja, čija brojka svakodnevno raste. Sva pitanja podijeljena su u teme i podteme, a korisnik nakon svakog odgovorenog pitanja dobiva ocjenu u odnosu na to kako su ostali korisnici odgovorili na to pitanje. Zbog toga, ovaj sustav vjerodostojno ocjenjuje vaše znanje.

Osim što možete odgovarati na pitanja, možete ih i postavljati, te na taj način širiti svoje znanje te ispitivati znanje drugih. Prilikom dodavanja pitanja vi određujete težinu, ali je sustav svejedno računa pa na vašem profilu možete vidjeti kako su korisnici odgovarali te koliko je vaše pitanje zaista teško.

Ako već niste, svakako se ulogirajte u sustav! Registracija i korištenje sustava je besplatno, a dobit ćete puno toga – u valuti znanja!

Kako koristiti ovaj sustav možete pogledati u ovom videu:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap