Pretraga

Naučite kako izrađivati EU projekte na tri jednodnevne radionice Algebre

A- A+

Učilište Algebra organizirat će tri jednodnevne radionice na kojima će autori EU projekata svoje ideje naučiti pretvarati u kontrektne projektne prijave. Radionice će održati Mario Protulipac, jedan od najboljih hrvatskih konzultanata s desetogodišnjim iskustvom u pisanju EU projekata.

-Iako su besplatne radionice koje organiziraju pojedina ugovorna tijela sve kvalitetnije, te daju vrlo detaljne informacije i precizne upute kako ispuniti svako poglavlje projekta, onima bez prethodnog iskustva u izradi EU projekata često nedostaju odgovori na niz pitanja koja mogu biti ključna za dobivanje bespovratnih sredstava, poručuju iz Učilišta Algebra. Upravo zbog toga organiziraju se tri jednodnevne radionice na kojima će autori EU projekata svoje ideje naučiti pretvoriti u konkretne projektne prijave.

Izdvojeni članak

Mladi se Hrvat (21) vratio iz Australije kako bi u Dubrovniku otvorio postolarsku radionicu

Trenutno su otvorena tri natječaja vrijedna šest milijuna eura

U ovom trenutku otvorena su tri posljednja IPA natječaja u sklopu kojih će se kvalitetnim i dobro osmišljenim projektima dodijeliti ukupno čak šest milijuna eura. Iako je do sada već bilo organizirano nekoliko radionica ugovornih tijela, ove radionice održavaju se po prvi puta u Hrvatskoj i predstavljaju jedinstvenu priliku za dobivanje neovisnog mišljenja stručnjaka, provjeru kvalitete, te doradu projekta prije slanja na natječaj.

Izdvojeni članak

Organizira se radionica ‘Od znanja do inovacije’

Radionice održava jedan od najboljih konzultanata

Zbog nedostataka odgovora na pitanja koja mogu biti ključna za dobivanje bespovratnih sredstava, neki si znatno smanjuju šanse za dobivanje istih. Radionice koje provodi Učilište Algebra održati će Mario Protulipac, jedan od najboljih hrvatskih konzultanata na području EU fondova, koji ujedno ima deset godina iskustva u pisanju i provođenju dvadesetak EU projekta različitih programskih shema, te evaulaciji i ocjenjivajnju istih. Ujedno je prikupio i pet godina predavačkog iskustva upravo na seminarima vezanima uz ovu temu.

Naučite kako izrađivati EU projekte na tri jednodnevne radionice Algebre
Share via
Copy link
Powered by Social Snap