Pretraga

NCVVO traži studente za rad do završetka ljetnog roka mature: Satnica i do 30 kuna

A- A+

Bliži se ljetni rok ovogodišnje državne mature, a oni koji joj planiraju pristupiti već sada imaju brojna piranja vezana uz ovaj, njima jedan od važnijih ispita u životu. Za sve nejasnoće, pristupnici se javljaju u Infocentar Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. S obzirom na to, NCVVO je u potrazi za studentima koji će do završetka ljetnog roka mature raditi u Infocentru.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kako stoji u oglasniku Student servisa Zagreb, NCVVO traži studente i studentice za rad u svom Infocentru do srpnja 2018. Od kandidata se traži posjedovanje komunikacijskih i interpersonalnih vještina, a od posebnih znanja poznavanje rada na računalu kao i sposobnost rada u timu.

Izdvojeni članak

Studenti i Zakon o njihovu radu zadnja rupa na svirali: Pisali Plenkoviću i Divjak, a dobili odgovor koji je ‘uvreda zdravom razumu’

Radno vrijeme je radnim danom od 8 do 16 sati, a prema potrebi i ostalim danima. Kako stoji u oglasu NCVVO-a, prednost imaju studenti koji mogu raditi u traženo radno vrijeme i koji su spremni odgovorno i savjesno obavljati potrebne poslove. Satnica je radnim danima 23 kune, subotom 28 kuna, a nedjeljom 30 kuna. Posao se obavlja u Zagrebu, u zgradi nasuprot Bundeka.

Valja napomenuti kako, prema iskustvu studenata koji su se prethodno javljali na ovaj oglas, posao nećete moći obavljati ako član vaše uže obitelji ove godine pristupa državnoj maturi.

Prijave na ovaj oglas primaju se do 3. travnja 2018., a životopis u EuroPass formatu i obavezno motivacijsko pismo potrebno je poslati  na mail: [email protected].