Pretraga

Ne propustite Sajam stipendija: Evo što vas očekuje na dvije lokacije

A- A+

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira dvanaesti po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja. Na ukupno dvije lokacije, u Zagrebu, 11. listopada i u Rijeci 13. listopada predstavlja se prvo nacionalno istraživanje o internacionalizaciji visokog obrazovanja u Hrvatskoj. 

Izdvojeni članak

Zagrebačka županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Na Sajmu koji će se u Zagrebu održati u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici, a u Rijeci na Sveučilištu, tradicionalno izlažu institucije koje nude stipendije i razne oblike financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu, a ove godine će na njemu sudjelovati i institucije koje će predstaviti svoje studijske i obrazovne programe, tečajeve stranih jezika, usluge prijevoda prijavne dokumentacije te institucije koje u svojoj ponudi imaju obrazovne programe i usluge.

Tom prilikom Sajam stipendija postaje mjesto na kojemu posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na obrazovne programe i programe stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Sajam je namijenjen svim zainteresiranima za stipendije i druge oblike financijske potpore, a posebno srednjoškolcima koji se pripremaju za studij, studentima svih razina studija te mladim profesionalcima zainteresiranim za ostvarivanje obrazovnih ciljeva u Hrvatskoj i inozemstvu. 

Svoje programe stipendiranja i prateću obrazovnu ponudu predstavit će hrvatska i inozemna visoka učilišta, državne institucije, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke, zaklade i neprofitne organizacije. Također, u sklopu Sajma, svoj će dolazak uveličati i Zemlja partner ove godine Njemačka. 

Sajam stipendija u Zagrebu će trajati od 10:00 do 18:00 sati, dok ćete Sajam u Rijeci moći posjetiti od 10:00 do 15:00 sati. Više informacija provjerite ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap