Pretraga

I dalje nema traga ni glasa nestalom Stipi (23), djevojka poručuje: ‘Samo javi da si dobro’

A- A+

U Rijeci se već šesti dan traga za nestalim mladićem Stipom Capanom. Nakon što je u ranim jutarnjim satima dopratio djevojku do stana, gubi mu se svaki trag. Otac kaže kako ne vjeruje da je Stipe napustio Hrvatsku, dok ga djevojka putem medija moli da joj se javi.

Foto: nestali.gov.hr; Facebook

Policija, obitelji i prijatelji od 31. siječnja tragaju za 23-godišnjim Stipom Capanom koji je u noći sčetvrtka na petak nestao u Rijeci.

Nakon što je djevojku dopratio do stana, gubi mu se svaki trag. Prema opisu u evidenciji nestalih, mladić je visok 189 cm, mršavije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu te crne cipele.

Izdvojeni članak

Dopratio prijateljicu doma i nakon toga mu se gubi trag: Nestao Riječanin Stipe Capan (23)

Obitelj je u kontaktu s policijom, piše RTL.hr te pozivaju sve koji nešto znaju da pomognu.

– Teško je. To locirati na području Hrvatske, ne vjerujem, jer bi bilo evidentirano da je on izašao iz Hrvatske negdje van, znači kroz putovnicu ili osobnu. To bi bilo evidentirano. Za sad nije ništa evidentirano, rekao je za RTL otac mladića Anton Capan.

Djevojka se RTL-u javila telefonom i putem medija Stipu zamolila da joj se javi.

– Molim te, samo mi se javi da si dobro. Ako ti treba odmor i odmak od svega, razumijem. Ne moraš ništa nikome objašnjavati, ne moraš dolaziti. Samo mi se javi da znam da je sve u redu, poručuje Stipina djevojka.

Iz policije su kratko poručili da su odmah nakon prijave nestanka počeli s razgovorima i provedbom potrage na terenu. Tko god nešto zna o nestanku Stipe Capana može se javiti na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap