Pretraga

Neobična božićna čestitka učenika zagrebačke IX. gimnazije

A- A+

Učenici IX. gimnazije Zagreb napravili su neobičnu i lijepu božićnu čestitku te je podjelili sa svim ljudima dobre volje.

Božićno vrijeme u ljudima budi ono najljepše. Vrijeme je to kada smo otvorenog srca i spremniji na dobročinstva no učenici zagrebačke IX. gimnazije već su se više puta, kroz volonterske akcije i posjete beskućnicima, dokazali kao mladi ljudi koji neovisno o godišnjem dobu čine dobro.

Ipak nisu propustili kraj ove nam 2014. te su snimili prilično originalnu božićnu čestitku u kojoj su znakovnim jezikom odaslali svoje dobre želje.

U kreiranju videa sudjelovao je Djevojački zbor IX. gimnazije, Petra Jelinčić te profesorica Mirela Pavić, a montažu i snimanje je odradio učenik 3.C Nikola Jerković.
Na kraju priloga čestitkama se pridružio i ostatak škole.

Inače valja napomenuti da IX. gimnazija ima jedinstvenu povijest, jer osnutak može zahvaliti UNESCO-u i naporima koje je ta međunarodna organizacija učinila davne 1945. godine. Profesori i učenici desetljećima su angažirani u humanitarnom djelovanju čemu svjedoče brojni medijski osvrti.

Pogledajte što su vam poručili učenici zagrebačke IX. gimnazije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap